Wednesday, November 5, 2014

interview di majlis daerah hulu terengganu

Assalamualaikum wbt.....

waalaikumussalam wbt....

semalam aku interview.....

kat majlis daerah hulu terengganu...
jawatan pembantu operasi gred n11..
at first pk jugak nak p ke dak...ye lah gred n11 je kannn....
hihi..kalau p pun tak tau dapat tak....so p je lah....
ada jugak pengalaman kan....

so pergilah......malam sebelum tu tak boleh tidur....
memang style aku ni kalau excited payah nak tidur...

esoknya p dalam pukul 7.30....
sampai pukul 8.30 lebih kurang...
ke tempat interview....tengok dah ramai orang 
ada list name kena tampal...
bila duduk ada calon tu cakap kena tengok nombor....nanti interview based on nombor tu....
tak aci kan....kalau mai awal no last....tak dapat awal jugak...

so nombor aku 328.....
jadi sempat lagi aku p makan....pastu pk nak cari mastika buat teman menunggu...

ends up

hasil interview......sebuah novel....hahahaha

nasib aku baik bila aku group last di interview sebelum rehat
kalau dak kena tunggu sejam plak....rehat dulu kan...
kul 2 baru sambung balik.....penat aih kalau cam tuh

and the questions are.......
jen jen jen...

macam biasa bout urself....in malay je pon..,,,

keluasan hulu terengganu.....soalan bocor sebab aku dah tanya calon sebelum ni...so aku dapat jawab 380 hektar....
tapi salah sebab ada ribu....lebih kurang 380 ribu hektar..

warna bendera....jingga ....ni pon soalan bocor....

motto ....
tak tau....dia bagi klu ttb...so kami pun pakat teka lah,,

macam main kuiz plak kan...sape dapat jawab dia jawab....hahahah


oh ye....yang ni group interview....
fail langsung tak tengok....
fuhhhh aku bawak fail dengan apa yang dia nak aje...
so fail aku kosong...hahahah..


itulah pengalaman interview untuk majlis daerah...
u olsss......jom share soalan yang u olss pernah di tanya during interview.....

and share la pengalaman u ols yer......

2 comments:

rel='nofollow'>Z@i Z@mR33 said...

ooo...ada plak group interview ye

nk pnjm novel plz*kenyit2 mata >.<

rel='nofollow'>Yana Yani said...

pernah dapat interview dengan government
biasa swasta je =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....