Thursday, November 6, 2014

tips : senang bangun pagi tanpa alarm jam

assalamualaikum wbt...

waalaikumussalam wbt..,,

aku ni kalau bangun pagi...jam tu tak snooze rasa cam pelik je...sebab snooze tu my best friend masa bujang ni...

kawen sat g tak tau lah...maybe alarm tak bunyi pagi dah bangun dulu kot....hihi

tapi ada satu cara mudah yang kompemmmmm aku akan bangun walaupun sangat mengantuk...



kalau nak bangun kul 6....8 jam sebelum pukul 6 pagi tu...makanlah benda alah di atas.....

kompem...tayah alarm....kita akan terus bangun cari tandas....hihihi



2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

great :)

Gee Lion said...

jenuh pulak pagi2 dah memerut dlm toilet.. hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....