Thursday, January 1, 2015

jom gm....loss 2.3kg in 4 days

assalamualaikum wbt....

waalaikumussalam wbt....


first entry 2015......semoga tahun ni memberi sejuta kebahagian dan kejayaan buat kita semua....


ekceli sebelom ni penah try blogger android tu kan....tapi tak reti nak guna....lepas tu....entry kosong .....tajuk tak sure ada ke dak....hahaha....mcm tv rosak je rasa....


passtu ter removed comment one of pembaca setia...maafkan saya.....bukan nak remove...tapi dok tekan sana sini...ter remove plak....takut salah faham tu la mintak maaf and tulis entry terus....

ampon ya....


btw....

diz is my 4th dah ber gm....pisang and milk....oh my musim banjir ni susah rupanya nak cari pisang....cam nak nangis tengok pisang kat mydin tak elok sangat...but i have no choice...


kuatkan semangat sebab dah turun 2.3kg for 4 days....so you alls yang azam baru nak diet...jom start gm....


rasanya gm ni lagi best kalo kita buat ramai....sape2 nak join jom....
tinggalkan no wassap....kita buat group diet without any ubat2an....

sharing benda baik tak salah kan....




2 comments:

wahida said...

ko pakai bloggeroid tu ke nok?
kalau pakai bloggeroid sgt mudah...aku suka pakai bloggeroid...

anyway, gud luck ye diet tu...aku pun nak mula balik diet aku ni...huhu...

LydSunshine said...

berGM tu apa? Teknik diet ke?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....