Wednesday, October 14, 2015

Bergurau dengan bayi dalam kandungan

Assalamualaikum wbt...
Waalaikumussalam wbt....


Belek2 fb....jumpa info ni...



Katanya umtuk merangsang bayi supaya aktif....
Tapi memang betul pon...nanti baby respond kalau kita respond pada tendangan dia...hahaha....
Seronok pulak sakat dia.....kadang2 cepat...kadang2 lambat....


Aku story kat my mom...n my mom said...orang sekarnag beruntunggg semua boleh baca dari internet...zaman dia dulu based on pengalaman je la....hihi....

8 comments:

rel='nofollow'>anajingga said...

salam maal hijrah, kak ana ke sini petang ni, memang benar, selalu berkata-kata yang baik-baik dengan bayi dalam kandungan dan banyak perdengarkan ayat2 suci supaya dia akan membesar dengan baik ,in shaa allah.

rel='nofollow'>Elya Roza said...

zaman skang bnyk info leh cari dalam internet kan sis...
mudah untuk ibu2 muda dpt info :)

rel='nofollow'>Amir renovation said...

Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat kerja2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy,memasang tile,siling kapur,sambung rumah,buat pagar,grill dan owning,wayaring,plumbing,waterprofing,vinyl floor dan wall paper,landskap dan kolam ikan(simen ferro).terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,sepang,nilai,cheras,pucong,dan kl.hubungi sy d no 192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

rel='nofollow'>Melissa Muklis said...

hehe comel nyaa ! mesti rasa tenang kan dapat berkomunikasi dengan baby macam tu.. hee

rel='nofollow'>Zie Azi said...

good info, i miss this moment, nti tiba2 perut senget sn senget sini.. xtau la depa buat pe dlm tu, main bola kot na..

rel='nofollow'>lynndAmya said...

Salam, hahaha comelnye...seronoknye bace ni, xsabar nak buat juga stu hari nanti..hehe..insyaAllah..thanx for sharing! hihi best2!

rel='nofollow'>Puan Kutu said...

Betul kata ur mom..untung kan kita ni semuanya dihujung jari..tp tulah kena pandai pillih info juga..cara gurau yg ni serius best.hihi

rel='nofollow'>QasehnyaRania said...

alahai cutenya..
mmg ..
tetiba rindu saat tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....