Wednesday, July 20, 2016

Ammara dan plastik

Assalamualaikun wbt
Waalaikumussalam wbt..

Baby suka benda yang berbunyi kan.....
Ralit ja depa main...
Kena tinggal pun tak sedar...


Kalau anmara ni aku realize...suka no dengan bunyi plastik....
Favourite cloth book dia yang cover dia bunyi plastik...
Tapi lagi ralit kalau dia main maggi yang dok dalam paket tu....
Haritu berjaya keluarkan 4 pcs maggi dari plastik...
Memang ralig sungguh la...aku pon sempat mandi...

Tapi maggi da tinggal 1...sebab kami da makan...Ha ha...
Yang satu tu sampai lunyai plastiknya....


Kalau gini gaya tak payah beli mainan mahal mahal la yer....hehe


12 comments:

Chic Na said...

Haha.. betul tu nini.. anak buah kita dulu ms kecik dapat plastik mmg tak pandang mainan lain dah.. rasanya diorang suka bunyi plastik tu kot.. kikiki..

nuyui a.k.a miss YUI said...

pandai dia tau nak jimatkan duit family..mainan gitu sng..hihi

nayfatimah rasyid said...

depa suka bunyi plastic dan juga heren sebab plastic leh terapung apung kat udara

Yana Libra said...

baby mmg camtu kan..hehe..tp mak pak pun x elok makan megi selalu yeee..hehe

Nurul Aini said...

ammara comel dan bijakk <3

Mummydearie said...

Jimat dah ni... hehehe!

Tak payah beli toys selalu. Janji ada plastik Maggi, anak happy, emak pun dapat peluang 'melarikan diri' sekejap. Jadi mak-mak memang ginilah gayanya, kena cari apa yang anak suka ^_^

LYAfrina said...

hehe..budak2 mmg tertarik pd bunyi y dihasilkan drp sentuhan nya

Puan Kutu said...

Betul tu..budak ni tak perlukan mainan mahal pun.depa main dengan benda yg ada disekeliling.benda yg berbunyi memang kesukaan dan melekakan

Puan Kutu said...

Betul tu..budak ni tak perlukan mainan mahal pun.depa main dengan benda yg ada disekeliling.benda yg berbunyi memang kesukaan dan melekakan

Siqah Hussin said...

Hehe. Budak kalau dah suka benda tu, dia layankan jela.. Bagus2. Tak perlu benda mahal kan nini. Asalkan boleh buat anak tersenyum gelak gembira =)

Siti Yang Menaip said...

hehehe.. tertarik dengan bunyi2.. comel je sengih =D

Pha Is said...

jangan tertelan sudah la.. heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....