Friday, July 15, 2016

Ammara smile

Assalamualaikum wbt
Waalaikumussalam wbt

Again kisah ammara...
Sorry la kalo korang bosan...
Sebab semua post ni adalah kenangan...bila baca balik tgk tarikh...eh eh besar dah anak aku...gituuuu kannnn.....hehehe

Well umminya ini sangat suka amuk gambar ammara...sampai penuh hp...hehehe.....

Kalau nak amik gambar mestilah kena smileeee....ammara smileeee...
Kalau kena gaya 2 3x dapat dah smile dia....kalau dak jenuh jugak suruh dia smile...hehe...

Wan dia kata ammara tak ome kalau tak smile...
Ummi dia dok tilik ammara and said...eh ammara comel la...
Wan cakap....memang la....mak dia akan kata anak dia cantik...hahaha....

Memang semua ibu macam tu kan...:-)


16 comments:

rel='nofollow'>Nurzakiah Hanum said...

comelnya dia

rel='nofollow'>nuyui a.k.a miss YUI said...

manis senyuman dia.

rel='nofollow'>Siti Yang Menaip said...

alololo tomey diaaa ni..

rel='nofollow'>Nor Azimah said...

Alahai manisnya senyum wok ammara ni, ammara ni mcm ank2 akk agaknya, masa kecik tkde rambut, kena pakai tudung, baru org kata budak pompuan

rel='nofollow'>Nor Azimah said...

Alahai manisnya senyum wok ammara ni, ammara ni mcm ank2 akk agaknya, masa kecik tkde rambut, kena pakai tudung, baru org kata budak pompuan

rel='nofollow'>Zee Suhaini said...

comelnya gegirl..

rel='nofollow'>Norhayati Mohd Isa said...

Sweet smile Ammara :)

rel='nofollow'>Nurul Aini said...

comelnyaa mata bulattt :)

rel='nofollow'>nayfatimah rasyid said...

comeiii comeii comeiii..

rel='nofollow'>LYAfrina said...

comey...
lya pom camtu masa ank baya2 ammara ni.. skarang bila tgk balik post lama thn 2009-2011 camtu..alahai... dh besar anak! rindu..sebab..kelakar pom ada bila tgk balik n3 lama tu

rel='nofollow'>Khairul Bariah said...

ala la lah, comey nya diaaa
berapa bulan ni?
dah pandai senyum2

rel='nofollow'>Puan Kutu said...

Semua mak merasakan anaknya comel..jangan risau mama ammara ada geng.sy pun suka snap pic anak sendiri.Ammara sgt comel.hehehe

rel='nofollow'>Chekgu Azrine said...

comel sangat amara....

rel='nofollow'>Siqah Hussin said...

Comelnya ammara 😍 Ambil gambar sebagai kenangan kan kak. Lagipun, baby cepat membesar. Boleh jadikan album kehidupan ammara nanti :)

rel='nofollow'>Yana Libra said...

comeyyy..hp sy pun penuh dengan gmbr anak je..muka sendiri x minat nak amik..huhu

rel='nofollow'>Mummydearie said...

Memang betullah tu. Semua emak dalam dunia ni kalau ditanya siapa paling comel - anak sendirilah jawabnya ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....