Sunday, July 3, 2016

Ammara dan swimming





Assalamualaikum wbt
Waalaikummussalam wbt


Swimming ni banyak manfaat dia...
Sebab semua anggota kita digunakan masa swimming....
Dan paling best...kita pun rasa rileksss sangat bila dapat swimming....


Aku plak jenis yang cepar teruja dengan benda benda macam ni....
Excited tengok anak mat saleh swimming.....
So nak anak sendiri pon swimming...
InshaAllah kalau ada duit nak hantar ammara ke kelas swimming...inshaAllah...aamiin....

Sebab aku tak pandai nak train dia...
Bawak dia main air boleh la....
Seronok tengok dia dok dalam air...
Tapi make sure baby kenyang dulu tau....

Aku pun masa ammara menangis...kalut dok p menyorok bf dia....
Lepas dah kenyang dia okey main air...
Tapi disebabkan anmara masih baby..
Ramai pulak pakwe pakwe yang dok mengorat dia....
Hahaha...so kena alert la yer..

Takut air nasuk mata je..
Sebab masa aku dok ralit ambil gambar ..
Ada budak main bola kena ammara..
Terkejut aku....
Cepat2 aku angkat ammara sambil.handphone ku menyelam....


Sempat aku bagitau abi ammara...
Ammara swimming lek lek je...
Hp ku swimming..  mati terus...
Hahaha....

Aku bawa ammara swimming kat ter je....
Ammara free je...aku yang kena bayar rm 8, harga org dewasa...

Baby tak leh mandi lama2....
Seeloknya mandi 30minit jer...
Lepas mandi....p bilas si ammara ni...
Dalam kereta terua bagi susu lagi....

Pastu lena budak ni tido....
Keletihan..hihi


10 comments:

rel='nofollow'>aryan azra said...

Seronok nampak ammara swimming tu, memang baguskan ajar ank dari awal

rel='nofollow'>nuyui a.k.a miss YUI said...

sronokla dia ea.hihi..mmg lena tido pastu

rel='nofollow'>Nurul Aini said...

amboii lenanya dia bobok hihi

rel='nofollow'>Nor Azimah said...

Bagusnya dis, tak nangis pun kan, ank akk dulu penakut air, tapi mgkn akk tak pandai kot,main letak je dlm air, mana dia tak takut. Hihi

rel='nofollow'>Nor Azimah said...

Bagusnya dis, tak nangis pun kan, ank akk dulu penakut air, tapi mgkn akk tak pandai kot,main letak je dlm air, mana dia tak takut. Hihi

rel='nofollow'>Nora Karim said...

Syoknya Ammara main air... anak-anak saya pun kalau mandi kolam tak maunya dia keluar... sampai kecut-kecut kulit dibuatnya... (^_^)

rel='nofollow'>Siti Yang Menaip said...

hehe i yang bam bam ni dlu nak kurangkan berat dengan swimming la.
memang berat turun.. tapi bahu plak melebar cem orang main rugby ahha..

rel='nofollow'>Aisy Nasiha said...

Eh dah lama xke blog ni.. baby dh besar ye. Nama dia best la ammara.. dh swim ye ammara..

rel='nofollow'>Yana Libra said...

seronok tgk..hehe

rel='nofollow'>QasehnyaRania said...

2016 last singgah sini ye..
Huhu lamanya lahai..

Dah baca semua entry..
Ciksu doakan semoga nini kuat dan tabah ye bersama yaya dan keluarga..
Walaupon sedih mengenangkan yaya tp apakan daya. Redha k. Berat mata memandng berat lagi bahu yg memikul. Jaga diri ye nini dan yaya.

Nini ddk kuala terengganu ke?


Allah Maha Mengetahui..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....