Wednesday, July 19, 2017

Baby tertelan kerongsang

assalamualaikum wbt

Mak cik share dalam group wassap




Menakutkan betul kejadian ni
Semoga ibu ibu lebih berhati hati
Nak bergaya boleh tapi ingatlah keselamatan orang yang tersayang

Masa yaya kecil dulu saya pun tak pakai shawl sebabnya yaya selalu letak kepala kat bahu bila dukung dia...

Semoga baby yang tertelan kerongsang tu selamat....aamiin

14 comments:

rel='nofollow'>Noor Azlan said...

Dulu masa anak masih kecik, memang hati2 sangat dengan benda2 kecik... semua benda letak tinggi2...

rel='nofollow'>Nurzakiah Hanum said...

semoga selamat hendaknyaaaaaaa

rel='nofollow'>E'in said...

macam-macam sekarang nie kan.. takut dibuatnye..

rel='nofollow'>nadhie wueen said...

ya Allah takutnya. Memang kena jaga betul2 kan. barang2 kecik2 ni jauhkan

rel='nofollow'>Adam said...

Mudah2han baby tu selamat.

rel='nofollow'>Azian Elias said...

memang sangat menakutkan.. cam ne lah boleh jadi macam tu ye..

rel='nofollow'>Irda Garmin said...

baca juga di fb,menyeramkan betul lah kan

rel='nofollow'>Inani Hazwani said...

Ada jugak tengok dekat twitter. Takut tengok, parents memang kena extra careful lagi lagi kalau ada anak kecik :)

rel='nofollow'>mamapp said...

Ngeri tengok. Baby xtau apa2 semua menda nak dimasuk dlm mulut. Kenalah beringat sentiasa. Tq mini rajin Komen blog mama

rel='nofollow'>dorsett pink said...

Semalam terbaca berita pasal ni. Huhu. Takutnya

rel='nofollow'>Mommy Cici said...

bahayanya sebab tu selalu rasa nak pinles je walaupun tudung senget benget. btw ada baca komen kat pic yang viral tu, gambar xray tu bukan dia punya. and cerita sebenar ialah ayah jaga baby dalam kereta, so baby mengutip kerongsang jatuh di lapik kaki.

Wallahualam

rel='nofollow'>Jueliza Jamani said...

Allah takutnyaaaaa

rel='nofollow'>aryan azra said...

takut tengok moga ibu2 lebih berhati2 tak pakai yang ada kerongsang kecil macam ni kan, kesian pada anak

rel='nofollow'>Azlinda Azman said...

Risau..mmg sy ada ank kecik. Biar lah kita mak2 ni sememeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....