Monday, August 7, 2017

Terima kasih


Assalamualaikum wbt..

Saya nak ucapkan 
Jutaan terima kasih 
Pada semua bloggers yang sudi tinggalkan link untuk saya masukkan dalam bloglist saya 

Eh eh...saya ada bagi link tapi tade dlm list pon....
Alamakkk....kalau jadi centu saya minta maaf banyak-banyak
Saya terlepas pandang kutttt 
U olls tinggal balik link kat sini
Ada masa dan ruang saya update balik 

Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dah comment entry saya 

Nice to know all of you =) 

Yang benar 
Saya
Hahaha

19 comments:

rel='nofollow'>aryan azra said...

akak punya takde...merajuklah cenggini ahahaha, takpe biasalah tu kadang2 kalau dah banyak tu memang kita terlepas pandang kan

rel='nofollow'>nini said...

Eh tak de ek...hahaha...nanti saya masukkan eh =p

rel='nofollow'>Lea Azleeya said...

Kite pun tak de.. hukhuk.. hehe... :)

rel='nofollow'>norhidana miswan said...

http://misshamakeupstore.blogspot.my/

tertinggal yg sebelum nih rasanya... ni baru bagi

rel='nofollow'>AziRahmanDot Com said...

hi...bw sini..

rel='nofollow'>mamapp said...

Alhamdulillah blog mama Ada dlm "wajib singgah". Blog nini pun Ada dlm list mama. Mmg hari2 mama singgah sini

rel='nofollow'>nadhie wueen said...

nini awat tiap kali baca nama nini dok teringat "nini cokelat celup" je? hihi ;D

rel='nofollow'>Anis Khalilah said...

Haiii. Singgah sini ^^

rel='nofollow'>Nor Azimah said...

Bila lak ada contest ni, Tak perasan plak, hihi..
Akk suka je singgah sini, santai.

rel='nofollow'>E'in said...

same-same.. eh?

rel='nofollow'>Noor Azlan said...

Tak pe, tak de tu terlepas pandang lah tu....

rel='nofollow'>atiehilmi dot com said...

hee~ tak pe.. sebab saya pun tak sempat perasan sis punya post.. tapi kalau sudi nak letakkan link blog saya --> www.atiehilmi.com .. terima kasih berjuta juta kasih..

rel='nofollow'>Siqah Hussin said...

Ala Siqah baru je baca post ni. Terbuka lagi ke sekarang? hihi.

kalau sudi lah ye :)

http://www.siqahiqa.com

Terima kasih :)

rel='nofollow'>Mrs. A said...

Sama-sama kasih.
Terima kasih kembali.

rel='nofollow'>aizamia 3 said...

baru nak merajinkan diri singgah di blog kengkawan.. :(

rel='nofollow'>Mimi Azirah said...

Sy ada masukkan ke eh..lupa plak

rel='nofollow'>Radhia Razali said...

welcome sis

rel='nofollow'>dear anies said...

jgn tanya sy mmg x tau apa2 hehehe

rel='nofollow'>scarlet_nur said...

Hai salam perkenalan ye 😊


~ budak baru belajar blogging http://noveltyme.blogspot.my/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....