Thursday, March 31, 2011

rindu menggamit diri....

first....rasa macam nak tukar layout blog...
pastu nak tunjuk terer konon buat header dgn canteknya..ah cantik ke ?
hahaha
pastu konon2 nak guna gambar2 yang menggambarkan minat sendiri..
so google la mount kinabalu, pastu teringat plak pernah p langanan waterfall
then google jugak sebab suma gambar kenangan bersemadi dalam laptop lama
yg da tak ley bukak ='(

pastu....google plak kudat....
n last sekali google uitm sabah....dan semuanya menggamit kenangan lalu
wah rasa cam nak nangis....amat merindui semua itu...
dan paling wat ala2 nak nangis pas tgk blog ni...
http://faleinshah.blogspot.com/2008/12/uitm-di-hati-ku.html
tgk gambar2 uitm sabah...
ya Allah rindunya.....cam nak menitis dah air mata ni...
tersangat rindu...
tak sangka, dah dua tahun meninggalkan tempat tu...
tempat yang penuh dengan kenangan....

dan sekarang....sedang menunggu waktu...
menjalani hari2 terakhir di UiTM Puncak Alam...
dan tentunya...satu hari nanti....
akan merindui tempat ini...
seperti sekarang....yang sedang merindui Sabah....

Ni rindu sabah ke rindu orang sabah...erk .....

dan seperti biasa dan selaluya...memandangkan saya bukanlah seorang jurugambar pro...(alasan) maka gambar2 ini adalah sumbangan ikhlas dari google.....sebab saya tahu satu hari nanti saya akan merindu tempat2 ini.....

2 comments:

rel='nofollow'>joe_sakura(AreRull) said...

okie dear..i pn rindu sma uitm..tp awk akn merindui..sy sudh pun merindui UITM PUNCAK ALAM ini..huhuhu

rel='nofollow'>nini said...

rindu gile...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....