Monday, April 4, 2011

which one....?

chantek tak teddy bear di atas....? oh salah...biasanya kalu org tengok teddy bear di atas orang takkan cakap dia chantek atau santek atau tantek...org mesti sebut....
tomeynye die....tapon....chumil nye teddy bear ni...geram geram geram...nak peluk2...nak penyet2....cian teddy bear yang tomey ini...disebabkan dia tomey ramai yang geram dengan dia....
ok how bout diz...






tada......tomey tak ? tomey tak ? tomey yang ni ke tomey yang kat atas.....yang cute miut, badan bulat, perut buch....sambil tersengih selamba...pastu dok mengangkang,.....even dia cam tuh tak sopan pown, dia still chomel...n kiut kan kan kan...dengan reben merah lagik kan...tambah cute...
erk yang ni ???????????atau yg ni....si fido dido yang kurus kering...comey tak, comey tak ?


atau ini......si lidi yang langsung hanya ada satu garisan....hahahaha....mesti tadek org cakap dia chumil...kalo ada pun...erk....still....mesti ta ley lawan teddy bear yg gumuk itu kan....ada ke yg nak jadikan yang ni sebagai bantal peluk ? mesti pk sejuta kali kan kan kan....macam tak rasa papew je kalu peluk benda alah ni...karang terpatah plak..da la tido ganas...hoho....


so skarang.....sape cakap gumuk tu tak chumil...? gumuk chumil taw ? ada ke org kurus kering macam orang lidi di atas kena cakap chumil ? tak kan ? ingat senang ke nak dapat status chumil...da banyak berabis taw....hahahahahaha
aku chumil...ko ? chumil ke....lalalalala ~~~~



oh....teringat satu cerita.....pujian dari seorang teman....
awak chomel la....(dah bangga dan tersenyum2 lebar da...ada org sedar kechumilan aku rupanya).....macam doraemon....erk.....

ini pujiankah atau kutukan kah ? think positive.....;p


1 comment:

doraemon said...

doraemon tue comel...i like...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....