Monday, May 16, 2011

Jom Join bloglist Taufiq Tiramisu

Jauh berjalan luas permandangan...gitu kan...so banyak blogwalking terjumpa la benda alah ni...so sesape yang nak join, meh meh click SINI k.

hadoi...nak kena komen ni yang aku tak reti ni...Dah la aku kalau dah komen orang cam best je...karang sakit ati lak...tetttt...hahahaha...ok ok...aku komen sikit je k...jangan kecik ati lak...=D

Blog TT  (taufiq tiramisu) simple n entry senang paham..sebab dalam point...kalo jawab exam, kan lecturer suka yang jawab cam tuh =D n TT nye entry tak panjang sangat cam aku yang panjang berjela...so sonot aku nak baca....hehehe....makanya entry aku pun panjang berjela...hadoi, aku tadek skill cam TT da...=D

rasanya tu je kot...

nak tinggalkan entry ni dengan ayat ni....
banyak kita jalan2 kat blog orang, banyak kita dapat ilmu, sebab banyak kisah yang kita baca...=D

2 comments:

Taufiq Wr said...

thanks join..hehe..nanti saya masukkan ke dalam bloglist :D

nini said...

oh thanks =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....