Monday, May 16, 2011

KENCANG ! SEGMEN BLOGLIST UNTUK BLOG FOLLOWER 300 DAN KE BAWAH .

ok...diz is my laast entry for today...=D kepada kawan2 yang beminat sila click gambar k...
paling best, kena copy paste ayat kat bawah ni..

" komuniti blogger di malaysia mestilah bersatu padu , bekerjasama dan saling hormat-menghormati di antara satu sama lain bagi mewujudkan silaturahim yang erat serta perpaduan yang hebat , salam 1 blogger dan salam 1 malaysia "

so...tayah la aku nak pk panjang2 nak tulis pe dalam entry ni...kira ok la tu kan cik angin..erk...=D


hidup kita sekejap je, so tayah isi yang sekejap tu dengan benci2 orang =D erk..ada kena mengena ke ? ntah..saje je tulis =P

2 comments:

miss ryrinn _ angin said...

thanx join :))


follow here ! 69 :)

nini said...

sama2 cik angin =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....