Monday, May 9, 2011

Kisah aku dan kamu

aku kenal ko tym part 3, masa kita dengar taklimat dari dekan....kat fac....kebetulan ko duduk dekat ngan aku, aku tanya nama ko, ko gtaw nama ko n minta fon no aku...kita bertukar2 no...

pastu ko selalu ikut aku, mungkin ko nak kawan ngan aku kot...aku ok je...tapi sampailah satu masa, ko selalu ajak aku kuar...start daipada tu aku cam da tamo kawan ngan ko, sebab aku tanak kuar...gpon aku tadek duit...n aku tak berani kuar dengan ko...haha...

bila ko ajak aku kuar, macam-macam alasan yang aku bagi, sampaikan aku dah tamo tegur ko dah, sebab aku takut ko ajak aku kuar lagik....sorry la ye, aku memang tak pandai nak menolak...tettttt...hari tu masa ko ajak aku keluar lagi, finally aku setuju la, aku dah siap-siap dah sume, tapi last....aku reject jugak...ntah la...bila ingat balik, cam kejam je aku, p aku tak nak...ko paham tak ? ko macam tak pernah paham aku tanak kuar ngan ko.....biarlah ko nak cakap aku katak bawah tempurung pun, aku tak kisah, sebab aku memang tamo kuar....ngan ko...

masa part 4...kita pindah puncak alam...kita dok kolej sesama...oh..makanya satu batch pulak tu dapat kolej tym tu. aku dok aras 8, ko aras 7....kita sekelas...masa tu aku tak de la rapat sangat ngan ko, tapi kita satu group tu esement....sampai satu hari ko tanya aku satu benda....dan start dari situ kita start rapat...pastu aku tanya ko balik...sebenarnya nape dulu ko selalu ajak aku kuar, skang ni dah tadek...sebab da tadek tu, aku berani rapat ngan ko....pastu ko cakap....sebabnya...dulu ekceli ko ikut mlm, yang ko dok ajak2 aku kuar tu nak suh join mlm, skang ko da tak join mlm, sebab ko dah kuar dari benda alah tu sebab tadek duit...

oh...melopong mulut aku dengar citer ko, selama ni aku salah sangka lah, ye lah, ko kalu kuar balik pepagi bute, canew aku tak salah anggap kat ko, makanya suma tu ko pg kat mlm tu la...

skang, kita rapat, tapi ye lah, manusia mana de perfect, sometimes rasa tak ske kat ko...tettttt...hahaha...sorry la kalo ko terbaca, kalo ko tanya aku tak leh cakap..sebab aku dah lupa pe yang aku tak suka kat ko...sebab makin lama aku kawan ngan ko, aku semakin kenal ko camana...ko je yang boleh terima aku seadanya...kekurangan aku, ko terima je...ko tak kisah pun kawan ngan aku, walaupun aku selalu marah ko...padahal salah aku pun..hehe....ye ah aku kan hangin skit, p ko layankan je.....aku budak kampung, banyak benda yang aku tataw, p kalu aku ngan muka innocent nye tanya ko, ko tak pandang rendah kat aku pun, tataw la kalu ko pandang rendaH kan, tapi still aku tak segan wat waT innocent depan ko...hahaha....kalu orang lain, segan gak aku....tetttttt

skang aku rasa, aku sayang ko n rasa bersyukur ko jadi kawan aku....aku tak kisah kekurangan ko sebab aku taw nobody perfect.

sebelum aku stop, aku nak tinggalkan entry ni dengan satu ayat...
tadek manusia pun yang sempurna, sebab tu kita perlukan kawan tuk saling melengkapi....luv u adelin...thanks for being my fren =D

2 comments:

M Fizan said...

wah..best best best :)

nini said...

fizan : =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....