Monday, May 9, 2011

Wacana Tiga Blog Pilihan Bersama Bro Wacana

kawan2 yang nak join..meh meh click gambar eh =D

Okeh, kat bawah ni ada tiga blog pilihan aku....sebenarya banyak, tapi yang tiga ni konon2 top three la ye...haha

1) The Other Khairul


2) Dia Lebih Tahu

3) Ibnu Saili...orang dusun ranau


nak tahu nape aku suka ? aku suka lepak blog dorang sebab entry dorang n gaya penyampaian=D
erk camana tuh...ok kalu aku explain panjang lebar cam tak best je kan, yang bestnya, korang p la jenguk sendiri...mana taw, korang pun melekat juga kat blog depa =D

aku tinggalkan korang dengan kata-kata....
setiap sesuatu itu ada baik buruknya, amik yang baiknya, tuk jadikan pengajaran buat menempuhi hari esok yang penuh dengan cabaran =D

7 comments:

rel='nofollow'>Sylangster Pressure said...

lepak la blog aku lg..blog aku pn ade unsur pngjrn pe..hehe..

rel='nofollow'>M Fizan said...

wahh..best2 blog tu..:)
singgah follow dri blog bro wacana..feel free to follow me :)

rel='nofollow'>Jahidih Saili said...

Assalamualaikum.
wah..Tq byk2 nini..

rel='nofollow'>nini said...

sylangster : ye ye..sabar ye...pas exam leh lepak sana lama2...skang ni leh lalu lalang je...haha

fiza : tq =D

jahidih : wassalam...sama2...erk tq jak...bha kasi sa buah tarap satu a...hehe...gurau je k

rel='nofollow'>Nurul Hamimi Awang Japilan said...

nini : thanks singgah. follow nini.

rel='nofollow'>en solo said...

singgah dari blog En Wacanaku...


> mencari yang ke-800 ...
http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/wacana-tiga-blog-pilihan.html

rel='nofollow'>Nour Akmal said...

wahhh..bestnya blogger2 pilihan dia ni..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....