Tuesday, May 10, 2011

Segmen Khas ar-rifke.com| Pencarian 100 blog top blogger baru

okeh...tetiba rasa nak join kan...boleh tak gitu =D

Pastu nak kena jawab soalan2 nih...entry tak leh lebih 100 pp...risau aku..haha

1) Berapa lama dah blogging.

ok...kalu tak jawab soalan ni, aku tak pernah perasaan aku dah berblogging hampir setahun, cuma baru2 ni bergiat aktif...haha... =D

2) Kenapa suka blogging.

ada tempat untuk meluahkan rasa hati, pandangan diri sendiri...dan paling penting segala kenangan dalam hidup ini ada kat sini ...walaupun tak banyak, tapi sudah cukup untuk mengorek kisah2 seterusnya =D

3) Blog kamu mengenai apa.

Kisah tentang saya, cetusan rasa saya dan sumthing yang boleh memotivasikan diri saya, sebab saya pelukan kata-kata positif untuk diri sendiri...=D

4) Harapan dalam dunia blogging

Saya amat berharap saya dapat terus menulis walaupun something happen satu hari nanti...sebab setiap apa yang berlaku itu ada sesuatu yang boleh dijadikan pengajaran dan panduan =D


ok done...memang jawapan aku sume pendek sebab takut lebih 100 pp...tetttt...haha...sesape nak join...meh meh click SINI

6 comments:

Are RicH K said...

nak joinla.. ahahahha

nini said...

jom join =D

Hishamudin Bin Mohamad TwonTawi said...

hadapi dgn senyuman..

aried said...

Salam.. thx sebab join.. hehhehe..
terima kasih dan tahniah.. Sebab kamu tersenarai dalam list Top 100 New Blogger..

Teruskan berblogging dan jom enjoy! Hik4x.... :)

senyum memanjang je tuan rumah ni,hehehe

nini said...

hishamudin : =D
aried : tq .....yeah lebar sampai ke pp =D

solomolo said...

singgah dari blog ar-rifke.com ...
happy blogging + senyum selalu...
[^_^]


http://solomolo.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....