Wednesday, June 8, 2011

Ben Ashaari ajak kritik blog aku

sape nak join boleh click gambar k.

Hidup ni kalau tak de orang nak kritik, kita rasa kita betul je...rasa perfect je...rasa sempurna je...so sesekali, kritikan tu perlu...bukan untuk menjatuhkan, tetapi untuk kebaikan....
so...aku sudi menerima kritikan kamu dengan hati yang terbuka...=D

15 comments:

rel='nofollow'>ketabahan hati wan ! said...

simple n nice ! ^^

no 22 ~

rel='nofollow'>Cik Jari Tembam said...

Hi, terjah dari segmen BA Kritik Blog ::)

Blog ni kemas dan simple, tp kalau shoutbox tu letak kat atas lg senang nak tinggalkan jejak ^_^

rel='nofollow'>yaya mongeks said...

nice blog....=) huhu... simple but still nice..=)

rel='nofollow'>Bro ahmad said...

salam

simple dan menarik
tapi tak ada header ya?

kritik blog bro ya

rel='nofollow'>Miss Ran said...

Missran dari no 15 datang mengkritik

Terima kasih kritik…akan sy upgrade mne kurg


tak tahu knp letak bwh tu

tkde pe nk komen

blog kems

rel='nofollow'>Adam Narzuan said...

cantik..menarik.. tapi kalau ada header lagi cantik..

rel='nofollow'>nini said...

WAN, YAYA, MS RAN : tq =D
CIK JARI TEMBAM : oh tq jugak....
BRO n ADAM : haah tadek header, sebab tadek masa nak buat lagik...=D

rel='nofollow'>Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeee..hehe blog simple but nice, tp apa kata kalo tuka kaler background kpd yg lebih menarik? dan juga shoutmic tu letak kat bhgian atas sikit jgn letak bwh2..hehe btw happy blogging ! :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

rel='nofollow'>solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

rel='nofollow'>Nurulhuda said...

Hi , Happy to drop by 142 :)
Blog ni sangat kemas n susunan yang bagus :D

rel='nofollow'>snOw sakura said...

ur blog just nice.. tp mgkn blh try tukarkn header dgn yg colouful sikit utk naikkn seri blog ni..

but overall suma dh ok.. keep it up!

thx sudi kritik my blog.. :)

rel='nofollow'>mieya atiera said...

kotak follower sesuai diletakkan di bahagian atas..
senang orang lain nak jejak kasih :)

rel='nofollow'>~HanAlia said...

simple n nice :)

n0 119

rel='nofollow'>cik Ida said...

nice blog..

isteri romantik

rel='nofollow'>afiqazizan said...

blog yang simple dan nice.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....