Wednesday, June 8, 2011

KONDOM - elok ka tak elok ka ????

cuba korang tengok gambar2 kat bawah ni ? korang kenal tak ? korang tahu tak apekebenda gambar kat bawah semua ni....yang dalam kotak kuning ngan biru tu...mesti korang pernah nampak kan....dijual secara terbuka....alah kat giant pun ada......kalau korang nerd, memang tak tahu, meh aku gitaw, benda alah ni ada kat kaunter tuh, masa nak bayar barang-barang korang...try la tengok...

okeylah, ni bukan entry nak mengajar benda bukan kat korang k....bukan nak ajar benda mengarut, sebab rasanya ramai yang tahu benda-benda alah ni semua...maklumlah, open minded kan....haha...aku je nerd...baru tahu apekebenda ni semua...kesian kan....



penting ke nak tahu benda ni semua...? bagus sangat ke tahu ? kalau tak tahu tak leh ke ? kan bagus kalau tak kenal benda-benda ni....tapi nanti orang cakap kita nerd....biarlah kita nerd tapi kita tak tahu benda ni semua...so kita dapat elak daripada benda2 tak elok...betul ke cam tuh ? sejauh mana kebenaran dia...

sebelum aku celoteh panjang.....ni ada cerita bagi aku lucu...korang, aku tataw la rasa lucu tak...okey...ni cara2 nak jaga remote control....aku amik sikit je, dua gambar je, kalau korang nak tahu detail korang leh check SINI k...

Korang tahu tak pekebenda yang dia pakai tuk balut remote control nih ? mesti korang tahu kan...sebab korang tak nerd cam aku...aku tak tahu ok...jujur aku cakap, aku tak tahu sampai kawan aku cakap baru aku gelak...kesian kan aku.....gila nerd...nerd ke baik ? haha

baguslah kalau aku tak tahu kan..maknyanya aku budak baiklah kan....sume orang tahu pekebenda tu, tapi aku je yang tak tahu...kampung betul aku nih...huhu....kalau fikirkan balik, memanglah bagus nerd pasal benda2 ni, gambaran budak baik gitu kan...otak bersih orang kata...taderk kaler blue blue...haha... tapi kan.....kan....kan....

bahaya jugak kalau kita tak tahu benda-benda cam ni kan....bukan apa...kalau ada orang yang berniat tak elok kat kita, kalau kita nerd tatau pekebenda....susah jugak....kita dah nampak benda tu, tapi kita tataw pekebenda... rupanya dia berniat tak elok kat kita.....tak ke bahaya cam tuh....

macam kawan aku, bila kawan-kawan dok cerita ala-ala lucah kan, dia selamba je, boleh plak dia tercengang-cengang bila kawan-kawan yang lain bantai gelak...aku ? dalam-dalam nerd aku, paham la jugak sikit....eh rupanya ada biru gak otak aku nih...haha...bukan pe, kalau aku paham, at least aku taw pe yang mereka cakap...kalau ada orang lain yang aku tak kenal tetiba cakap cam tu, cam ntah papew tuh, aku paham, boleh la aku blah dulu....kalau nerd, pastu melayan...tak ke naya....ingatkan nak, rupanya tak paham.....tak ke bahaya tuh....

aku tak cakap tahu benda-benda cam ni bagus, dan aku tak cakap tahu benda-benda cam ni tak bagus....terserah pada kita...macam mana kita gunakan pengetahuan ini untuk diri kita...kebaikan atau keburukan...

3 comments:

rel='nofollow'>ketabahan hati wan ! said...

hehe menarek ^^

rel='nofollow'>apik pehe said...

huhu...benda tu tak salah pon..cuma kalau kiter beli jer yang akan menyebabkan orang tengok pelik kt kiter..hehehe

rel='nofollow'>nini said...

WAN : laju na....ehem ehem...erk..hehe

apih : seb bek apih pehe..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....