Friday, June 17, 2011

bermesej dengan kawan = kurang sopan

saya taw la awak ramai kawan...bz je....tapi awak tak pasan ke, saya dok bercakap ngan awak skang.....

twinkle twinkle little star....
alahai....tepon dia bunyik lagi....mesej la tu....dan aku terpaksa pause cerita yang sedang rancak ini...hadoi...masuk ni dah berapa kali pause da...dah ilang feel dah nak citer.....


-------------

ok....di atas ni... cumalah beberapa contoh yang dapat aku berikan.....tengah syok-syok dok sembang, kawan sembang sibuk dok bermesej bagai....haish......pastu cerita dah nak sampai kemuncak....bunyi mesej masuk plak...kat enpon dia...pastu dia buka, baca...senyum sorang-sorang....kita ? diam...sabar menunggu...erk sabar ke ?

biasanya kita makan sengsorang je...tak kisah pun tadek kawan...dah biasa sendiri, pastu dia ajak makan sama-sama....pastu dia bukak cerita itu ini begitu begini...pastu dia bz mesej...hadoi.....

pelisssss la faham....

okeylah nak stop entry ni kat sini je...

biasalah tu bermesej je kot, kita still leh sembang....tapi pernahkah kamu terfikir....si kawan yang tengah syok bercerita, tetiba kamu dok sibuk men mesej dengan kawan kamu...sopankah ? elokkah ? baguskah ? kamu akan tahu apa rasa, kalau kamu yang mengalaminya....=D

7 comments:

syafiqakarim said...

haa.
kalau iqa pon terasa kot.
lagi2 kalo nak cite bab ati pasaan
kat dia.dia lak sebok msg2.
xsemangat setia kwn langsung.
xpe.apa2,cite kat iqa je nanti ok?
;p

nini said...

hikhik...maceh ika...leh la sembang2 ye...=D p jangan dok bermesej ja na...=P

syafiqakarim said...

hahha mana ada..kalau time dgr luahan
hati kawan, hp mmg awai2 cek campaq
jauh da.huhu..

Faez Rusni said...

hehe..saye pon pernah terase membe gtu..tambah yangasek BBM je..

nini said...

iqa : best2 nanti mesti selalu luahkan perasaan kat kamu...haha

faez : geram je kan....=D

bunga said...

hahaha...sabaor jer la..nak buat cam ne kan..haaa

aqilah said...

BIARLAH NAK MESEJ KAWAN IALATU ENGKAU KURANG SOPAN TAPI DIRI SENDIRI YANG KURANG SOPAN.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....