Thursday, June 23, 2011

jom senyum-senyum....

sebenarnya, aku selalu lepak kat sini...first tym masuk kat sini, ingatkan empunya blognya remaja, student...sebab header dia comel ada banyak teddy bear...entry simple tapi best......



pastu....bila dah selalu berkunjung, mestilah nak dia sedar akan kewujudan aku, tapi aku tataw nak komen apa...hehe....pastu malas nak shout box....sebabnya....rasa cam segan je...cam nak bagitahu aku selalu jenguk dia...kiranya mahu tapi malu la.....pastu aku add dia kat facebook....hehe...facebook tu facebook untuk blog je...yang official dah lama tak bukak...=D 



pastu tetiba kan...dia buat entry untuk aku.....kat SINI,...wah....rasa sangat terharu dan teruja...gitu kan...ye lah, sebelum ni kalau nak suh orang review kena buat satu entry khas, kenapa nak suruh review....paste letak header bagai....tapi akak ni tadek pun suruh wat apa-apa, tetiba mesej kat facebook cakap ada entry untuk aku....pukul 3 petang....excited dibuatnya, tapi tak leh nak check pukul 3 sebab kerja....erm....ni pun...pagi ni baru dapat buat entry TERIMA KASIH kat kak diana....mama kepada Maisara yang comel...haha...



jom lepak-lepak kat blog kak diana.....sambil-sambil usha maisara...erk...=p


sebelum stop, nak say time kasih banyak2 kat akak, coz promote blog ni....promote free lak tu...=D


mungkin bagi kamu kecil....tapi bagi aku ia cukup besar dan aku amat menghargainya,....=D

2 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

blog kak diana ni mmg best~ ^_^

nini said...

yerp....especially cerita si cute miasara...=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....