Wednesday, June 15, 2011

saya suka awak...awak suka saya tak ??? erk....

ada orang nak kat kita...tapi kita tamo dia...camana nak tolak eh...okey, kalau berani leh cakap cam nih...

1) maaflah, saya dah ada bf....(sat g lelaki tu jawab...ala baru bf lom kawin...haish)
2) maaflah saya dah bertunang....( lelaki tu jawab jugak...ala baru bertunang...haiyooo...bikin panas ooo)

sebab dah geram kan, kita tolak punyalah elok dia tetap jugak dengan pendirian dia 'the best man win' argh....
-- mahap la, saya memang tamo kat awak....(hamik ko...baru terdiam kat situ...bagus kalo terdiam, tapi kalo yang tak berapa nak paham bahasa tu...agak sakit hati dibuatnya)

dan terus blah, lepas tu memang tak jawab call tak reply mesej, paling best terus tukar no tepon...

tapi...kalau dia sata bumbung ngan kita, i mean satu u atau satu tempat kerja, yang kena mengadap muka hari-hari...

--yang ni kena kuatkan hati, sebab dia akan sentiasa mengintai peluang...kalau dah ada pasangan n sayang kat pasangan kamu....jangan la tunjuk problem depan dia, karang dia cucuk jarum....


------
kisah seorang teman....

dia ada bf, tak ensem pun...dia budak u, bf keje biasa2 je....
ada sorang laki, nak kat dia...cakap cam nih...

laki : bf keje pe ?
kawan : keje biasa2 je...
laki : hensem tak ?
kawan : tak pun...
laki : kalu cam tuh baik awak pilih saya, saya hensem...

lepas tu, elok dia jadi adik angkat pada laki tu, skang dah putus hubungan. call atau mesej langsung dia tak layan. dia cakap kat laki tu, mahap la, bf saya dah tau pasal awak, dia marah dan kami tukar fon. jadi sampai sekarang laki tu tak berani nak call dia...haha

kadang-kadang.....kalo tadek orang nak kat kita, kita rasa cam kita tak cantik..haha...tapi kalo ada orang suka kita, nak kat kita....tapi kita tamo dia..alahai...susahnya nak tolak =D

4 comments:

Ai-Sis said...

itu perkara biasa kak :D

nini said...

=D macam biasa buat je ni

Adam Narzuan said...

huhuhu.. buat tak tau jer..

Nih baca yang ni...
Ungkapan Menolak Cinta

nini said...

memang buat tataw...tapi sampai satu tahap, kalau perempuan tu jauh dengan bf dia...erm...akan....tettttt =P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....