Wednesday, June 1, 2011

Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !!



Dah lama tak join segment. so kali ni nak join segment ni la...haha..sesape yang nak join gak, boley click gambar k. 

erm hobi aku ? nak taw ke...okey jom kita start sekarang =D

  • join camp....tak kisah camp apa, motivation camp, leadership camp, apa2 camp la, suma aku nak join....pastu mata aku panTang tengok word CAMP, mesti aku sibuk nak join...sebab aku rasa sangat best bila join camp....macam leh hilang tensen...wah gitu kan...hahaha....nak nak kalau camp tu ada aktiviti lasak, masuk hutan, panjat bukit, redah sungai, berendam dalam paya....sangat2 like okeh...=D



  •  bawak sepupu2 kecik aku ni berjalan2.....selalunya kitowang g giant...hahaha...bak kata kawan aku, macam dah mak budak dah, biaq pi la...sebab aku memang suka budak2...dorang pun, pantang aku pi umah dorang ngan kete, mesti ajak aku keluar gi jalan2...okeh, gambar ni, kitowang main pasir kat pantai pandak....ngan aku sekali sibuk wat istana pasir lawan ngan budak2 ni...seronok jadi kanak2 sekejap..=D


  •  join adventure activities...panjat gunung, pergi taman negara, panjat gunung tahan, ok gunung tahan lom panjat lagi, tapi keinginan memang ada...masuk hutan keluar hutan, mandi air terjun tu memang peberet...lagi suka air terjun compare ngan laut...air terjun paling best, air terjun langanan kat Sabah...pergh, sangat tinggi, tapi sangat cantik...dan puas hati...tapi tadek gambar, sebab dalam laptop lama =(




  • baca buku, especially tulisan HM TUAH ISKANDAR n RAMLEE AWANG MURSHID n AHADIAAT AKASHAH....start kenal RAM masa baca buku dia tajuk tobiruo...sampai nangis2...huh....touching la sangat...(konon)...sebab terlampau suka baca buku, setiap malam sebelum tido mesti baca buku...hahaha...tapi baca 2- 3 helai je pastu tido, p kalau novel tu, tadek nye 2-3 helai, 2-3 bab la jugak...hahaha....sampaikan roomate aku pernah cakap ngan aku dia segan tengok aku terlampau rajin..erk...haha

  • tulis cepen...tapi yang ni dah lama tak buat..susah nak tulis kalau orang macam aku, sebab tulis ikut mood...tettt...idea banyak tapi tu la, tak gerak2...berangan2 nak tulis novel, sampai sekarang tak siap2....ada rangka dalam otak je...kalau rangka tu leh keluar apabila aku berkata2 tanpa taip kan bagus...erk..berangan...tapi mana taw tetiba ada orang reka benda tu lepas baca post aku kan...wah gitu...=P

erm...rasanya tu je kot hobi aku.....okeylah, nak stop sini k...oh lupa....nak tagged eyda n diyana

~Dale Carnegie ~ (American lecturer, author, 1888-1955)

2 comments:

rel='nofollow'>sergeant keroro said...

wowowowwowowwow!!

aktif jugak ni,hehe

XD

thanks join! =)

rel='nofollow'>nini said...

sama2 =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....