Thursday, July 14, 2011

UPDATE : CONTEST JOM TULIS CERPEN (2)

bulan 8 dah tak lama...maknanya puasa dah tak lama.....raya pun....yuhuuu....hamboi seronok ja na....dah tu pose da abis ganti ka ???? erk....

okeylah, ekceli saje je nak gtaw....bulan 8 da tak lama akan muncul...maknanya...contest JOM TULIS CERPEN pun da tak lama lagi akan berakhir....thanks a lot pada yang sudi join...pada yang belum join, rasa-rasa nak join...jom cepat-cepat tulis cerpen....mana taw....lepas tulis baru sedar...aku ada bakat rupanya...hehe....

dan....buat teman-teman, kawan-kawan, pengunjung setia yang baik hati...jom terjah blog mereka yang dah tulis cerpen...meh sama-sama tolong saya nilai cerpen mereka....komen-komen kamu juga akan membantu penilaian saya..mana la taw, bagi saya tak ok, tapi bagi kamu best, mantap, power.....pastu saya baca balik, hayati balik...haah la...betullah...best, mantap, power....hehe....

ok...list tu u all boley check kat sini k....

oklah, nak stop kat sini dulu....tapi nak tinggalkan entry ni dengan ayat ni...


kadang-kadang kita tak tahu kelebihan kita selagi kita tak mencuba.....

6 comments:

WuMing said...

WuMing memang nak buat.. Malah nak buat satu cerita pangang... untuk post dalam Bolg... tapi buat sambungan .. Idea banyak... Cuma takut cerita tak tamat.. WuMing dah tak mau buat dah...:)

nini said...

ala....baru je nak baca cerita dari wuming...mesti best nih....=D

WuMing said...

He..he..he... best tak best tak tau laa.. Macam wuming lah... lawak dan suspen mesti ada punya...Takut hangat-hangat taik ayam... cerita tak sempat nak habis... dah malas nak fikir....Takat buat entri pendek-pendek... ok laa...

deena awanis said...

nak i review ur blog tak??

http://arvanees.blogspot.com/2011/07/u-vote-i-review-ur-blogaci-tak.html

adeeb khairudin said...

hihi. sempat tak ag nk join. uhuhu

lia AKA milo said...

wah nak masuk, nak masuk..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....