Saturday, August 27, 2011

6 IN 1

well....masing-masing ada minat sendiri....ada cara tersendiri...ada kegemaran tersendiri...begitu juga aku....dalam berjuta-juta blog yang wujud....ada yang paling aku suka....ada yang paling aku tunggu....walaupun kekadang hanya menjadi pembaca bisu...yang tidak tinggalkan apa-apa jejak....namun, masih setia membaca....segala cerita, semua kisah....dan...mereka adalah.....

jeng jeng jeng......


SATU 

cerita kisah sendiri...namun terselit berjuta pengajaran.....bukan sekadar entry kosong...walaupun hanyalah kisah sendiri....tetapi penuh dengan intipati.....kadang-kadang tersenyum, gelak sendiri.....
dia ialah.....click SINI ok...=p


DUA 

kekadang......ketawa itu perlu...untuk hilangkan stress....senyum itu perlu....supaya muka makin berseri...tapi...kalau senyum dan tertawa dengan tiba-tiba...karang dapat title gila....
tapi kalau tertawa dan tersenyum sebab blog ini.....
yeah...orang akan faham...
sebab blog ini semuanya ada....


TIGA 

bukanlah omongan kosong....semua yang berlaku dalam kehidupan...
ditulis lalu diposkan untuk bacaan bersama...yeah...terkadang ada yang terkena atas hidung sendiri....
sentap sendiri....buat kita berfikir...dan menilai...
SINI okeh....


EMPAT

walaupun hanyalah kisah sendiri....tapi penuh dengan pengajaran....
santai dan simple....itu hidupnya, tapi tak salah kita jadikan pedoman...
yelah, hidup kita tak sama...
pengalaman kita juga berbeza.....
mungkin boleh dijadikan pedoman untuk kita.....


LIMA 

macam-macam ada....
kadang-kadang kisah sendiri, kadang-kadang kisah si comel...
kadang-kadang kisah kehidupan....
semuanya ada, dah macam astro...
tapi aku suka...
penyampaian sempoi...
buat aku senyum sampai ke telinga....
kalau baca blog ni....=D


ENAM 

yeah...yang ni pun best...kekadang nak sampaikan nasihat, tak boleh skema...
b.o.s.a.n....
tapi kat sini...aku suka...
simple n senang faham....
ada something yang nak sampai...
selamba dan sempoi...
yang penting apa yang disampaikan aku faham...
maksudnya sampailah tu...
kat SINI okeh...=D



ekceli.....ni sempena BLOG DAY dari NUFFNANG....dan yes...tipulah kalau 6 je yang best n jadi tempat lepak aku....banyak lagi....tapi yang 6 ni ibarat cam top 6 la yer...=D


1 comment:

rel='nofollow'>Zul Fattah said...

hehe..sempoi ke blog aku?
tima kasih yup..sudi jugak baca blog yg entah apa2 ni.. huhu..
tima kasih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....