Friday, August 26, 2011

sakit tekak...jangan makan masakan panas okeh...=p

hari tu aku sakit tekak...
suara aku pun sexy...
pastu tetiba petang tu ada la si ABC dari HQ call...
sebab semua orang penting dah ke bazar...
tinggalah aku orang yang kurang penting ni...
dia bercakap la jugak dengan aku....
tanya itu ini begitu begini...macam-macam lah....

paling best...
dia realize suara aku lain...
then dia tanya aku...
awak tak sihat ke...
aku cakap ye...
pastu konon-konon concern la kan...
dia nasihatkan aku....
suruh jaga kesihatan....nanti kalau demam cemana nak raya...
jangan makan masakan panas....
erk....tang jangan makan masakan panas tu....
aku blurr kejap...tapi aku iyakan je....
setahu aku jangan minum minuman sejuk...
dua kali plak tu dia dok nasihatkan benda yang sama...

nak tergelak pun ada...tapi menahan je....
hehe...


oklah...nak stop kat sini dulu...
kekadang tu, bila orang yang lagi hebat dari kita terbuat salah......cam segan plak nak betulkan....erm....=p

6 comments:

aku said...

samela..org ni pon sakit tekak jugak..huhuhu

Cik Bell said...

ada suara rockers ke nini?
;p

WuMing said...

Orang nak beri nasihat tu...

alyana shafinas said...

hehee...comey je nasihat cmtue..hihii

Zul Fattah said...

semoga cepat sembuh k..
tapi sakit tekak r best..suara tu jadi lain.. org dngar pun takut..huhu

nini said...

aku : orang cakap kena makan eskrim..hehe

kak bel : yeah...hihi

wuming : nasihat dia cam pelik je..hehe

alyana : tu la pasai...

zul : yerp...me kaceh =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....