Saturday, August 27, 2011

tak makan saman punya orang....haish....

tak makan saman langsung....
huh orang cam ni bahaya...
erk sat...sebelum jemari ini laju menari....
korang paham ke tak makan saman ni ?


orang yang tak makan saman ni...
maksud dia lebih kurang cam ni lah....
kita wat la apa je, dia tak heran pun...
yang dia tau niat dia tercapai...

contoh la kan....
ada sorang minah ni, suka no la mintak sudi garpu kat kitorang...
ok tak kisah....tapi yang kisahnya, dia tu tak pose pun...
tapi sibuk dia nak mintak tym orang sibuk berbuka pose....
dah buat muka pun still.....dia boleh buat muka selamba popeye mintak...
lepas tu, aku siap tutup lagi charter tuh....
tapi tu la....dia masuk jugak kat dalam kedai tuh...
semata-mata nak pinjam meja...
pastu bila aku cakap...sorry dah tadek meja, kitowang pun makan kat dalam je,
kat atas meja yang buat roti tu...
dia pi angkut suma biskut raya atas meja....
alihkan, n dia amik meja tu....
haish....
ni betul-betul tak makan saman punya orang....


erk....
punyalah panjang bagi explaination pasai tak makan saman nih....

oklah nak stop kat sini dulu...
eh lupa lak...ekceli nak tanya pendapat korang, cemana nak tangani orang jenih lagu ni.....


kekadang kita segan nak cakap....tapi reaksi kita tu...orang dah paham....
tapi kalau jenih yang tak makan saman ni....
buat reaksi tak suka pun, dia leh selamba badak je...pura-pura tak paham...haish...

6 comments:

rel='nofollow'>Khuzrin Kamarudin said...

Lempang sudah... habes cerita... hahaha...

rel='nofollow'>aku said...

g je sumbat kertas saman amik kat polis sumbat kt mulut die...hohoho

rel='nofollow'>Not so Randy said...

biasa r tu ragam org. lg2 bulan pose. =)

rel='nofollow'>Izyan Masri said...

HAHA.ADA JUGAK EYH ORG MCM TU.SEKEH JE SIKIT ;P

rel='nofollow'>onisan said...

orang mcm ni mmg ramai kt muka bumi ni.hehehe . cara terbaik adalah ignore. anggap dier tk wjud. klu api jngn dilawan dgn api

rel='nofollow'>Artie said...

-,- ketok aje kepala dia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....