Friday, August 19, 2011

Babi Islam....????? erk.....

jalan-jalan.....terserempak dengan satu kisah yang menarik....
ya this is the best thing for you...
yang aku nak share dengan korang....
babi islam ? erk adakah ?????
camana tuh ????
jom...click SINI okeh....

okeh, nak stop sini dulu...=p

6 comments:

rel='nofollow'>ShErA said...

entri tu betul2 berguna... kalau dah haram, buat la apapun tetap haram... seboleh mungkin kena elakkan...

rel='nofollow'>PeRmAtA bIrU said...

cerita tu memang bagi teguran yang tepat... kalau haram.. apa cara pon tetap haram..:)

rel='nofollow'>Cik Bell said...

huhuu.insap baca cter nie..

rel='nofollow'>Taufiq Tiramisu said...

best cter tuh. yang haram tetap haram. jangan halalkan..

New Entry : Manusia-Manusia Yang Patut Kena Tikam Sampai Mati [Part 2]

rel='nofollow'>adan said...

nak terjah ar citer tu jap..

rel='nofollow'>nini said...

setuju ngan korang....cerita tu memang best....sebab tu share...adan...terjah cepat...hehe =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....