Friday, August 19, 2011

Babi Islam....????? erk.....

jalan-jalan.....terserempak dengan satu kisah yang menarik....
ya this is the best thing for you...
yang aku nak share dengan korang....
babi islam ? erk adakah ?????
camana tuh ????
jom...click SINI okeh....

okeh, nak stop sini dulu...=p

6 comments:

ShErA said...

entri tu betul2 berguna... kalau dah haram, buat la apapun tetap haram... seboleh mungkin kena elakkan...

PeRmAtA bIrU said...

cerita tu memang bagi teguran yang tepat... kalau haram.. apa cara pon tetap haram..:)

Cik Bell said...

huhuu.insap baca cter nie..

Taufiq Tiramisu said...

best cter tuh. yang haram tetap haram. jangan halalkan..

New Entry : Manusia-Manusia Yang Patut Kena Tikam Sampai Mati [Part 2]

adan said...

nak terjah ar citer tu jap..

nini said...

setuju ngan korang....cerita tu memang best....sebab tu share...adan...terjah cepat...hehe =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....