Wednesday, August 17, 2011

the best thing for you....=D

first of all....untuk kb....ampun dan maaf....
bukan terlupa....tapi kesuntukan masa...
masa cemburukan saya =(
n ekceli, ari ni ingat nak balik awal...
tapi, disebabkan sorang kawan balik...
so kena la replace tempat dia...
huhu....sorry banyak2 okey....


n untuk semua pembaca...
wah macam ramai je pembaca kan...
sekali sekala perasan....anggap je perkara biasa okeh...=p


ada sesuatu yang menarik....
aku nak share dengan korang.....


SATU
aku nak tanya korang....
cuba check korangnye stats...
wah soalan cam nak berlagak cam la aku nye reader ramai...
tak kira nak tanya gak...
agak-agak ramai tai yang datang jenguk...
baca entry korang...
kalau ada...Alhamdulillah...
kalau tadek.....korang rasa kenapa ?
entry tak best ?
eh sape kata....
mungkin....blog korang berat....
so loading lama.....
nak taw berat ke idak...
meh check kat SINI okeh



DUA 
aku nak gtaw korang...GOOGLE sangat kreatif...
tak caya ?????
meh korang leh jenguk SINI....




TIGA
Korang mesti pernah dengar kan statement ni....
CUSTOMERS ALWAYS RIGHT....
banyaklah customer punya right....tak jugak...
kekadang tu customer memang salah pun...
tapi pura-pura tak buat salah....
tak caya.....ok....click SINI....


EMPAT
korang kata follower korang sikit....
lalu korang pun dengan semangat wajanya p letak kotal FOLLOW kat paling atas...
betul-betul bawah header blog...
tapi koran lupa akan kesannya...
atau tak tahu pun side effect kat blog korang....
nak taw apa akan jadi....
kalau letak button follower kat situ...????
ok meh click SINI okeh....=D


LIMA
Hebat mana pun korang....
kalau attitude hancur....
memang hampeh lah jugak...
tak caya...
meh aku buktikan dengan benda alah ni...
check SINI okeh...


ENAM 
ini ada satu teka teki...

Apakah ia?
Setiap orang ada,
Kadang-kadang panjang,
Kadang-kadang pendek,
Kadang-kadang basah,
Kadang-kadang kering....?
lah....teka lah dulu...takkan dah mengalah kot.....
kalau dah cuba, boleh check jawapan korang kat 
SINI okeh...
eh eh....jangan la terus tekan....nama pun teka teki....
try la dulu...baru la check jawapan tu...haiyooo....=p


TUJUH
Sebenarnya....tak sia-sia pun kita tolong mak kita...
sebab...
pahala opkos la dapat...
ilmu....tu yang penting....
buktinya...kalau malas tolong mak...
cengginilah jadinya.....
click SINI...okeh...=p

LAPAN
esok kerja....
tapi...dah kul 2 pagi..
mata dok terkebil-kebil lagik...
haiyaa....bikin panas o ini mata...
esok mulalah mengantuk....
korang penah alami camtuh ?
so camana nak setel ???
ok jom check SINI...


SEMBILAN 
uina lama suda nda cakap sabah..
yalah, nda da pla kawan-kawan aku di sini sabahan kan...
rindunya aku sama dorang-dorang ni....
bidak sudah kalau aku cakap saban skang ni...=(
nda dapat cakap, baca pun kira okeyla bha kan...
korang pun mau...? belajar cakap sabah...
jom...SINI k...
kadang-kadang...melalui pembacaan pun, kita boleh pandai bha...=D



oklah nak stop kat sini....
korang dah check sume benda yang aku bagi....
kalau rajin, komenlah yer...kalau sudi jadi follower...
n ekceli...dorang sume kawan baru aku....=D

7 comments:

ShErA said...

unik la entri ni... lain dari yang lain... nice job... :)

ShErA said...

unik la entri ni... lain dari yang lain... nice job... :)

Cik Bell said...

gigih baca dari atas smpai bawah.hehehe...menarik2.

Nor Fadila Rosli said...

hehe..jariku...:)
hidung sudah membaca..:)
hehe..nanti dah siap link saya bg tau awak k..
:)

Zul Fattah said...

terbaik... terbaik...terbaik..haha..


memang aku tak sangka r.. huhu..
thanks yup..

izatty fatihah said...

waa nice entrylah :)
thumbsup! hehe
mula2 tu xperasan , baca yg last sekali tu baru tahu tgh pomot belog. hoho ~
btw, thnx sys

joe_sakura(AreRull) said...

Good!Great!Nice!Full of information!I LIKE!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....