Tuesday, August 23, 2011

dariku buatmu

sedar tak sedar....next week dah nak beraya...yuhuuuu....
ok baiklah tak perasan langsung, begitu cepat masa berlalu....
bila check balik, baru realize...kesian kan...
yelah, dok kat kampung sendiri...kerja kat kampung sendiri...
mana de nak pk balik kampung bagai....
cam zaman dulu kala...
masa jadi perantau...
dah sibuk beli tiket awal-awal...
erk tapi tu orang lain,
aku still selambe je beli tiket lambat-lambat...
budget cam banyak bas je kan.....
=p
lupa....sebab masa setadi kat sabah, tak balik raya pun....
sedih kan...
tapi tu semua kenangan terindah dalam hidup aku....


oh ye....sedar tak sedar jugak...
janji aku pada kamu semua....
yeah...1 september okeh...
insyaAllah....aku akan cuba juga langsaikan hutang tu....
1 september...
mahapla...kalau da ada yang berangan
nak jadikan sebagai duit raya...
makanya aku bagi lepas raya la pulak...
=p


oh ye...buat semua yang sudi singgah jenguk komen....
trima kasih bebanyak...
mintak mahap kalau tak sempat balas kunjungan korang...
insyaAllah...i will visit ur blog....
buat masa ni, masa masih mencemburui aku...
=(

oklah..nak stop kat sini dulu...
oye sebelum tu....

nak ucap SELAMAT HARI RAYA
kepada semua sahabat blog, pembaca, pengkomen setia, blogwalkers...
dan....minta maaf andai kata ada entry aku yang buat u all sentap ke, sakit hati ke, bengang ke, atau tak puas hati...
sesungguhnya aku hanyalah insan biasa....
maaf lagi sekali....

SEMOGA BERBAHAGIA DI HARI LEBARAN...=D

2 comments:

rel='nofollow'>ShErA said...

selamat hari raya juga.. ampun dan maaf dipinta... (^_^)

rel='nofollow'>WuMing said...

Memang... cepat.. Sedar tak sedar..

Dah... nak..

SELAMAT HARI RAYA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....