Wednesday, August 10, 2011

L ke atas ke ? L ke bawah ?

selalu je story pasal aku kenakan orang....erk bukan kenakan la....dorang yang terkena.....
pastu dapat request dari kak nurul  suruh story....Aiman kenakan aku...hehe...
malu la kak nak story...tettttt....=p

oklah.....story ni pendek je...

Aiman : Nini....ape dah...nama lelaki tu....????
Nini : yang mana ?
Aiman : ala yang garang-garang tadi...
Nini : oh yang tu....nama dia James Joel....
Aiman : o...James Joel...JJ la kan ?
Nini : Bukan la....Joel je...
Aiman : Joel, L ke atas ke ? L ke bawah ?
Nini : camana tu tak paham...?
Aiman : try la buat....sebut L, lidah ke atas ke, lidah ke bawah ?????

----------------------------------
kalau korang tak paham, korang leh try sebut nama Joel dengan L ke atas ke L ke bawah....=D

ok nak stop kat sini dulu...sebut betul2 okeh...=D

7 comments:

diana said...

tak paham..
cemana rupa l ke atas dan l ke bawah tu???

Cik Bell said...

adoiii nini..blurr kak bell dibuatnyer..hahaha

nini said...

kak dianan n kak bell :
try sebut nama joel, L lidah ke atas n l lidah kebawah...ops...entry tadek tulis lak...jap jap update balik...=p

Cik Bell said...

haha..lawaklah nini..
awat susah bangat nak sebut joel lidah ke bawah..kemain seksa..haha

shafiqabdshukor said...

tah le..
terbelit lidah ak sebutnye

ShErA said...

sambil baca entri try buat... memang susah btl... tergeliat lidah dibuatnya...

nini said...

hahahaha,....nini dah buat....sekali aiman bantai gelak....hampeh dia seronok dapat kenakan saya...=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....