Wednesday, August 10, 2011

L ke atas ke ? L ke bawah ?

selalu je story pasal aku kenakan orang....erk bukan kenakan la....dorang yang terkena.....
pastu dapat request dari kak nurul  suruh story....Aiman kenakan aku...hehe...
malu la kak nak story...tettttt....=p

oklah.....story ni pendek je...

Aiman : Nini....ape dah...nama lelaki tu....????
Nini : yang mana ?
Aiman : ala yang garang-garang tadi...
Nini : oh yang tu....nama dia James Joel....
Aiman : o...James Joel...JJ la kan ?
Nini : Bukan la....Joel je...
Aiman : Joel, L ke atas ke ? L ke bawah ?
Nini : camana tu tak paham...?
Aiman : try la buat....sebut L, lidah ke atas ke, lidah ke bawah ?????

----------------------------------
kalau korang tak paham, korang leh try sebut nama Joel dengan L ke atas ke L ke bawah....=D

ok nak stop kat sini dulu...sebut betul2 okeh...=D

7 comments:

rel='nofollow'>diana said...

tak paham..
cemana rupa l ke atas dan l ke bawah tu???

rel='nofollow'>Cik Bell said...

adoiii nini..blurr kak bell dibuatnyer..hahaha

rel='nofollow'>nini said...

kak dianan n kak bell :
try sebut nama joel, L lidah ke atas n l lidah kebawah...ops...entry tadek tulis lak...jap jap update balik...=p

rel='nofollow'>Cik Bell said...

haha..lawaklah nini..
awat susah bangat nak sebut joel lidah ke bawah..kemain seksa..haha

rel='nofollow'>shafiqabdshukor said...

tah le..
terbelit lidah ak sebutnye

rel='nofollow'>ShErA said...

sambil baca entri try buat... memang susah btl... tergeliat lidah dibuatnya...

rel='nofollow'>nini said...

hahahaha,....nini dah buat....sekali aiman bantai gelak....hampeh dia seronok dapat kenakan saya...=D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....