Wednesday, August 10, 2011

ben ashaari ajak kenal blog ini #2

nak join segment ni....hehe...sape2 nak join leh click SINI k...=D

pasai blog ni :
blog ni da lama da...dari June 2009...hahaha...tapi aktifnya baru lagi....beberapa bulan yang lalu....zaman dulu kala, asal ada je blog ni...hehe...=p
aktif pun sebab rasa suka nak menaip, nak menulis, nak melontarkan idea, pendapat, pandangan....
dan paling best, bila ada yang sudi baca dan double triple best, 
bila ada yang sudi komen entry....
=D

dapat taw segment ni....masa nak ping entry baru kat facebook....
ternampak lak segment ni kat 
punya blog =D


so...setakat ni....da stalk.....mereka.....
  • Dayah Jelita (suka nengok header comel tu...=D, tulisan senang baca, background simple...juz nice....)
  • Aku stress gile ( follower dok kat atas...senang den nak tekan...tayah nak carik2....hehe...kaler hitam...so gelap sikit la kan....cuma bila nak baca entry mata pandai berpinar mungkin sebab background kaler n warna tulisan kot....) 
  • Dear Bella (yang ni nice....kaler biru, sejuk mata memandang...tulisan ok =D)
  • Cik Bunny   (suka background putih....blog cute n simple...juz nice =D)
  • Pelik oh Pelik  (tulisan kecik sikit, tapi okeylah...hehe....header santek...tema ramadhan eh....=D)
  • Hajar (Ok....simple....nice....)
  • Izyan   (pinky.....tulisan ok....tapi....ada music lak..erk...tapi oklah sebab dok kat atas, so kalu tamo dengar leh la stop....oh sorry kalu kecik hati...=D)
  • Laman Ayah Su  (erk...pun pinky gak...hehe....tulisan ok gak...suka header...tapi tak berapa nampak tulisan la...=D)
  • Mak Dara (okeh...cun....!!! header pun lawa je...=D )
  • MHZ  (wow...cool....ada theme sendiri...=D)
  • Jiji Yu (dah lama follow kamu da...hahaha...ok ok baru nak sambung komen lepas balik dari kerja...erk...blog sempoi....datz y saya jadi follower kamu...=D)
  • Haslinda  (blog kamu kiut.....paling best....header...saya suka....comel...=p)
  • Lulu (polka dot biru yang kiut....n comel tentunya...tapi ni jujur nak cakap...kureng sikit bila ada read more....sebab kena tunggu loading...hehe.....tapi lain orang lain cara kan...=D)
  • anamizu (alamak...tulisan agak kecil untuk orang yang rabun macam saya...hahaha....pastu ni jujur lagik ikhlas jugak....kadang2 geram nengok cursor dan anak bintang kecik2...hehe....opss jangan marah...maybe ada orang suka...=D)
  • Maya (tulisan kalerfullll...tak pe, yang penting tulisan besar...hehe...) 

8 comments:

haslinda said...

Hai... linda dtg bw sini... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

azam said...

salam singgah kembali....hehhe
nice.....hampir sempurna, sayang com saya xleh load fully

Lulu Caldina said...

hai awak!!!
Rajinnya dia join segmen encik ben :)

JIJI YU said...

mane aku

Bella said...

Terjah disini pula.. Thanks sbb lawat blog...^^

anamizu said...

wahh rajinnye die terjah blog..hehe
salam kenal dr cik ana ^__^

Maya Lisa said...

MAYA DATANGG SINIII ^^

Asyikin said...

salam singgah, jemput follow saya semula :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....