Tuesday, August 30, 2011

yeaaaayyyyyy.....posmen datang....=D

Seronok gile dapat kad raya....
senyum lebar sampai ke telinga....
da lama da tak main pos kad raya bagai ni...
zaman dulu kala je, selalu beli kad raya banyak2...
pastu sibuk dok pas kat kengkawan...
kena elok....aku tak beli setem...
aku tampal je syiling 50 sen, tapon 20 sen....
pastu aku pos je...
hehe...nakal kan...
tapi kad tu tetap sampai...
mesti tensen posmen tuh...
aku dah try kat diri sendiri dulu...
sebelum aku pos kat kengkawan....

ada lagi satu cara...
tapi aku tak pernah try cara ni...
tatau la menjadi ke idak...
sebelum pos kad raya ke...
surat ke...
sapukan setem dengan gam...
then biarkan kering....
pastu nanti pos jelah....

lepas tu, kawan yang terima surat atau kad raya tu...
boleh guna balik setem tu...
kan kita da sapu gam...
so boleh dengan senang nye buang cop kat setem tu...
letak dalam air...

hehe..punyalah kedekut kan...
padahal, setem bukan mahal pon...
hehe...


dan....
tahun ni dapat kad raya lagi.....



...
...
.
.
.
.
.
.



tadaa.......
santek tak...????
nak say thanks a lot kat kak bel
sebab sudi bagi kad raya kat aku...
ngan duit raya sekali okeh...=DDDDD


mahap bebanyak, tak sempat nak balas kad raya...=D


oklah nak stop kat sini....
kekadang......kalau buat benda yang lama-lama macam dulu kala.....
best jugak kan...=D

2 comments:

rel='nofollow'>SoLy SoLicious said...

bestkan dpt kad raya..heeee

rel='nofollow'>Cik Bell said...

haha..amboi..masuk dlm blOg lagi..ngeh2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....