Tuesday, August 9, 2011

think positive.....tu suara amin....

ni kisah zaman dulukala....
tadek la dulukala sangat...
zaman belajar2 je...
zaman suka pergi kem....

satu hari...
aku join kem kat sebuah sekolah...
tym tu aku fasilitator dengan beberapa orang kawan...
kami datang awal kat sekolah tu untuk preparation....
kami tido kat sekolah tu...
so malam pertama tu, team kami je kat sekolah tu....

pagi2 lagi....
kawan aku, linda, alin dan mila (bukan nama sebenar) p toilet nak mandi...
aku tak paham pe masalah budak bertiga ni, depa p masuk toilet lelaki untuk mandi...
sekali terdengar la, satu suara lelaki tegur...
oit, ni tandas lelaki la...
dengan confident je dorang cakap tu suara amin....
bila dorang story balik kat aku,
dorang cakap.....think positive...tu suara amin...
aku tak paham...

bila aku tanya balik...
dorang jawab camni....
secara positifnya, tu suara amin....
sebenarnya...kitorang pun tak tahu tu suara sape...
tapi kita pk yang positif la ye...


erk boleh cam tu eh .....


oklah nak stop sini....think positive...bulan ramadhan ni, sume da kena ikat...so tayah nak takut sangat...haha

2 comments:

Heidi Shafiq said...

salam ramadhan beb.. :)

nini said...

salam ramadhan jugak =D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....