Monday, August 8, 2011

tolong !!!! awek aku pontianak....

haihs tak pernah-pernah buat review...tetiba rasa cam nak buat review plak kan...
mungkin da ramai yang tonton citer ni, tapi aku baru je layannnnn....
pepagi bute plak tu...baiklah....=p

citer dia okeylah....
aku suka watak bob....dia lurus bendul....tapi comel....
dan semestinya watak dia ni ala-ala baik konon gitu....

dia ditinggalkan awek, pastu pindah umah...
dan jiran baru dia....
maya dan liyana....
sekali.....maya ngan bob ni boleh tangkap cintan plak kan....
pastu dapat taw yang maya ni pontianak...
sedey je....
tapi part bestnye, bila bob cabut paku kat leher maya
then maya berubah jadi pontianak...
bob cakap, walau sape pun awak saya tetap sayang awak....
pergh....sedih sekejap....

overal.....
bolehlah...layankan je....=p


oklah nak stop kat sini....tapi sebelum tu nak cakap camni....

kadang-kadang kita ditinggalkan pasangan.....dan kita sedih...rupa-rupanya kita akan dapat pasangan yang lagi baik dari tu...=D erk tapi bukan pontianak okeh...=p

5 comments:

rel='nofollow'>Robot | Sakti said...

best gak movie ni.

tesengih sendiri bila tgk.

hehe

rel='nofollow'>Robot | Sakti said...

best gak movie ni.

tesengih sendiri bila tgk.

hehe

rel='nofollow'>WuMing said...

Tak tengok lagi...baca entri ni macam best saja...

rel='nofollow'>hafiz said...

mcm best jeh! jgn nnt dh tgk, x sama mcm apa yg di review..hehehe...joking =p

rel='nofollow'>nini said...

robot sakti : tergelak besar tym si bob tu cakap....maya cakap, maya awek bob....hahaha.....


wuming : bolehla....dah bosan, benda yang tak best pun leh jadi best...=p

hafiz : erk...cam takut lak...haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....