Sunday, September 18, 2011

1 GA Cik Najihah - Meriah Yaw....

wah da lama tak join benda cenggini...dulu waktu memula aktif banyak gak join tapi tak satu pun tak sangkut....haha...tape bukan rezeki namanya kan....so ari ni menatau kalo tetiba ada rezeki kan....
okeylah cik najihah, saya pun nak join kamu punya ga ni....=D


n sesape yang nak join gak, nak dapat hadiah pree gak boleh click banner ni okeh...=D

Ok nak stop kat sini dulu.....
kalau ada rezeki insyaAllah dapat....=D

4 comments:

cik najihah said...

tq for joining ..
gud luck :)

ILA HonEyBuNNy said...

good luck dear...;-)

dhiera said...

good luck ye~

cik najihah said...

tahniah..
awk menang GA sy :)
do send me ur details at my emel ya..
tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....