Sunday, September 18, 2011

hantu bonceng

cian aku
orang len da lama dah tengok citer ni...
aku baru je nengok...
tu pon kat youtube je....
kat terengganu ne de cinema....


oklah...straight to da point....
hantu bonceng pada pandangan mata aku......
nak setuju boley, tak stuju pun tak kisah....


cite dia okey la...
at first dengar tajuk cite, nengok lak sape yang berlakon....
memang teringin la nak nengoknye kan....


bila da tengok....
erm...malu pun ada....
tunjuk kisah buruk masyarakat melayu.....
bila pompuan dok serumah dengan lelaki...
nak tolong konon....
memang la nak tolong, tapi elok ke cam tuh....
dok serumah...
aish....
patutlah muda mudi skang ni selambe je dok serumah...
nak tolong konon....


pastu part yang masa dia dengar ceramah dari ustaz tu...
aish over gile....
ntah pape je....


pastu rasa cam kelakar pun ada....
bila nengok adik ustaz tu cam tu...
leh tahan seksa la jugak kan...
erm tataw nak cakap pe....
juz pelik je bila watak adik ustaz cam tuh....


dan terbaca plak komen orang kat youtube...
dan paling aku tertarik komen ni


aku rasa dia movie ni nak bagitahu dont judge a book by its cover, tak semestinya pompuan pakaian dia agak sakai tak kuat agama dia, mungkin belum tiba masa untuk mereka ubah pendirian mereka


ada la jugak kebenaran kat komen ni....
tapi...tak ke cam menghina...bila pakai baju kurung 
tak semestinya baik....
haiyoo....memburukkan mereka yang berbaju kurung ....


k la, tamo komen banyak-banyak....korang boleh fikir sendiri....




oklah nak stop kat sini...
hiburan kat dunia terlampau banyak....kenalah pandai pilih....=D

12 comments:

rel='nofollow'>JIJI YU said...

hurm..umat akhir zaman..bnyk benda diremehkan

rel='nofollow'>SoLy SoLicious said...

mesra mall kn ade cinema..hee

rel='nofollow'>ShErA said...

tak berkesempatan nak tengok lagi...

rel='nofollow'>hazwani said...

rugi tau beli di astro...adei..minat ngan zizan n J.evans..but story dia x best...klu kategori lawak ok la,tp bila masuk bab pengajaran,serba x kena...hmmmmmm...

rel='nofollow'>bunga said...

bunga tak tengok g citer tu..

rel='nofollow'>KUKUMALU said...

Byk yg mempersendakan agama..huhu

rel='nofollow'>dhiera said...

saya pun tak tengok lagi..sobs

rel='nofollow'>ILA SYAMILA ♥♥ said...

dah dasar manusia kan. lwn dgn kate2 tp perbuatan .... moge kite dberi hidayah amin :)

rel='nofollow'>::budak:: said...

xtengok lagi..hehe..memg skrg hiburan sgt bnyk dan melalaikan..

rel='nofollow'>WuMing said...

Betul tuu... kena berpandangan lebih luas...

rel='nofollow'>✿Dear Yayah✿ said...

memang xsemua pmpuan yg ttup aurat baik..tapi pempuan yg baik akan tutup aurat..

mane bole main2 bila ckp soal agama ni..bagi sy filem ni seolah2 nak mmpersendakan agama..

ni la namanye skeptif dlm islam..moga kite diberi hidayah & tak tpengruh dgn pndgn syaitan..

kalau semua org pkir mcm diorg pkir habis hancur la agama kite.. :(

rel='nofollow'>z a z a said...

same la. slalu je dgr tp smpai skg x tgk3. hurmmmm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....