Sunday, September 18, 2011

angry bird......

pernah main Angry Bird ? 
takkan tak pernah main...
mesti pernah main game tu kan.....
ala yang burung kiut miut yang menjadi kegilaan ramai 
gadis comel tu kan kan kan....
ok ok....
aku percaya la kalo korang cakap tak pernah main....
fine....ok, tukar soklan....
mesti penah dengar game angry bird...
kan kan kan....?



aku pun pernah main....
tapi tak de la selalu....
dua kali je...
haha....sebab rasa dah tua nak main game...=p
pernah tergila-gilakan angry bird....
sebab tomei....tomei sangat-sangat.....
pernah berangan nak beli beg angry bird...
nak bawak g keje,...
haish....tak sedar diri dah tua....


tapi kan....
satu peristiwa buat aku terfikir...
aku gtaw aiman, aku nak beli beg angry bird...
nak bawak p keje...
pastu dia cakap...
amikla yang kaler ijau...
masa tu aku innoncent...tak paham...
aku jawab....mana de kaler ijau...ada kaler merah ngan kuning je la...
pastu dia gelak...
yang kaler ijau tu b*b*.....
haah kan....cemana aku leh terlupa yang kaler ijau tu benda alah tu....


dan dan dan...yang buat aku terpk....
nape benda alah tu kena kaler ijau...
kan kaler ijau tu...kaler kesukaan.....(bukan politik okeh...=p)


oklah nak stop kat sini....
memang seronok men game...tapi kekadang tak sedar benda tu adalah 'sesuatu yang halus' untuk menghina kita....erm

2 comments:

rel='nofollow'>Saiazuan said...

tak sanggup nak main dah! addicted.. hoho

rel='nofollow'>cik mun said...

hahaha..dah stop dah men game sbb xmenang2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....