Thursday, September 1, 2011

PEMENANG CONTEST 'JOM TULIS CERPEN'

finally...masa yang ditunggu-tunggu telah tiba.....
saya taw, semua menunggu entry ni dengan penuh harapan....
dan debaran di dada...

okeylah, at first...thanks kepada semua sahabat yang sudi join contest ni..
yeah, semua ada bakat.....
semua hebat....
semuanya mengkagumkan....


tapi.....dah janji...saya perlu pilih hanya tiga...
yeah sukar untuk memilih...
semuanya ada gaya tersendiri....
penyampaian tersendiri...
paling penting, semuanya ada moral value yang tersendiri...


dan.....pemenang untuk contest 'JOM TULIS CERPEN' ini adalah.....


PERTAMA : KEJORA TIMUR MILIKKU 
KEDUA : TARIAN TEMPANG SI GADIS DESA
KETIGA : BUKAN KARMA KERANA ALLAH ITU SEBAIK-BAIK HAKIM


Tahniah buat pemenang....!!!! yang tak menang....korang bukan gagal....tapi korang belum berjaya....insyaAllah, boleh cuba lagi....=D

SOFT REMINDER :
buat pemenang, sila emailkan (norah_aniza@yahoo.com) saya
subject : pemenang pertandingan contest tempat 1@2@3
nama penuh, akaun no (CIMB) kalau tak dapat cimb, akaun lain pun boleh cuma mungkin lambat sikit...
fon nombor.
selewat-lewatnya pada 10 september 2011.

4 comments:

rel='nofollow'>iMBobo said...

tahniah buat pemenang.. mmg hebat lah dorg ni tulis cerpen :)

rel='nofollow'>qamarguyz said...

salam ziarah..
Alhamdulillah, ada rezeki sy di sini buat kali ini..Thanz buat saudari penganjur & tahniah juga buat semua peserta =)

rel='nofollow'>ariza said...

sungguh tak sangka kak!
suka2!! (",)
TQ ya bagi kite menang no.2. hihi.
nanti kite send mail

rel='nofollow'>Sidratul Muntaha said...

Assalamualaikum sis.
Terima kasih ye.:)
Sorry,tak inform.
Saya dah emel tengah hari semalam.

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....