Sunday, October 9, 2011

hari-hari bagi anak makan vitamin, tapi bodoh jugak....

mungkin gaji kita kecik....
tapi kita perlu lakukan....sebab kita da promise 
da sign contract nak kerja kat situ...
kalo kita tak nak, baik kita resign je....
tu amanah, tu tanggungjawab.....
mungkin kita tak nampak...
taw-taw cukup bulan dapat gaji, 
gaji bagi makan anak bini...
sekali anak lembab, kita bising...
padahal kita lupa....
kita tak bertanggungjawab, kita tak galas amanah dengan betul.....



jangan sedih,....
kalau kita ikhlas bekerja..
insyaAllah...Allah Maha Adil...
kita akan dapat apa yang kita buat.....


oklah nak stop kat sini dulu....
apa yang kita ada.....sebenarnya itu yang kita usahakan......

2 comments:

MaYa MustWany said...

he2 masa kecik selalu makan vitamin chams.sedap.bila besar doc bagi vitamin tambah berat badan.ciss

aNaYaNa said...

tak pernah merasa vitamin dengan duit gaji..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....