Monday, October 3, 2011

servis cimb memang superb la....terbaik...!!!!

ingat tak ?
aku pernah story pasai customer is always rite....
n aku buat complaint.....
dan aku dapat respond....
tabik spring la dekat bank tu....
laju je setelkan masalah aku...
yeah...memang masalah tu masalah kecik...
tapi tu masalah besar dalam industri customer servis....
kena setel cepat-cepat....
sebab nak jaga hati pelanggan.....


dan....aku dapat ni....
tanda dorang minta maaf dari aku....
wah smile sampai pp arini....





oklah nak stop kat sini.....
kalau pemarah, tak tahan sabar.....jangan buat kerja yang kena deal dengan customer....bahaya....=p

2 comments:

bukan retis said...

comella patung tu.dpt mane?hehe

ShErA said...

wah... nak jugak la patung ni... comel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....