Monday, November 28, 2011

CONTEST HADIAH BEST by JALAL.






da lama tak join contest...pastu tetiba nampak plak contest yang best ni....
boley lak dia tanya nak hadiah pe kan...uih memang best la kan...

at first aku nak letak alphard sejibik sebagai hadiah pilihan aku...
tapi awal2 da kena warning oleh si penganjur...hehe...
oh ye...sesape yang nak join boleh click banner keyh...






hallamak terbesar gedabak la plak gambarnye...
copy paste dar fb je...sorry la...=p

n hadiah nya...


hahahha...aku taw kalu aku pilih enpon ni, kompom aku takkan terpilih punyalah...
saje je letak enpon mahal...
ekceli kalau enpon cikai, jenama nokia rm 100 pun den tak kisah ekceli....
sebabnya....
enset aku dah 2 bulan rosak...
nak beli tak terbeli-beli...
ye la, nak beli yang mahal, pastu tak mampu...
tahan je la kan....
so, kalau dapat hadiah enset yang murah pun kira okeylah...
yang penting leh guna....
hehe...


oklah....kalau la dapat enset....bestnyeeeee....=D

2 comments:

rel='nofollow'>ILA HonEyBuNNy said...

fuhhhh hadiah hp tu....

best neh lau dapat..ehhehehe

rel='nofollow'>z a z a said...

geh, kwn2 sye rmai pkai hp tu, dia kecil. x best hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....