Monday, November 28, 2011

dia nak ngorat aku.......ke ?????


gambar kat atas tu adalah gambar sms yang aku terima dari seorang makhluk Allah...ok aku namakan dia MR X okeh...and most of his sms, juz to tell me dat he miss Nadia...oh apakah...dia salah nombor ke apa ......aku bukan Nadia...so tak perlu nak bagitahu aku kot yang dia rindu kat Nadia....oh please la.....


ok, part ni aku nak perasan sikit...maybe dia nak ngorat aku kot....but then, kalau betul la dia nak ngorat aku, perlu ke dia mesej aku dan bagitahu aku yang dia rindukan Nadia....nak buat aku jeles ? oh please la untuk kali yang kedua....sebabnya....aku tak jelous langsung, tapi aku rasa menyampah......keep sms aku tuk gtaw benda tu semua...penuhkan inbox enset aku je....


haish, kalau ya pun nak ngorat (kalau betul la dia nak ngorat aku).....anda di reject ye mr x...cara tackle awak salah....bukan buat aku jatuh hati kat dia, tapi buat aku menyampah gila nak mati dengan mesej-mesej dia.....


oklah nak stop kat sini....
ni entry menyampah....sebab aku bosan dengan sms macam tu.....kalau nak ngorat, kena belajar cara mengorat dulu yer...jangan sampai orang yang anda minat rasa menyampah dengan anda...bukan teruja....=p

4 comments:

Pendamba Mawar said...

hihi mnyampah..

entri baru :
Kenangan cintamu

Akma said...

call cntr cri tuan empunya or call SKMM untuk buat aduan...hikhik

Razil Tahir said...

Pergi la tanya straight forward!
Daring jer...
takut lelaki tue nak berkait-kait la plak... hm...

Rozita a.Halim said...

errr..penakutnye laki tu.
tak gentleman sungguh!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....