Tuesday, November 15, 2011

harga mahal, tapi bosan...huh

how to win fren and influence people....tajuk dia cam best kan ???? tu la sebab aku beli...bukan sebab abang tu ensem da...haha...ok ok..saje je...entry sebelum ni gedix santai sikit....kalu sume entry siyes je memanjang mesti bosan kan....tadek kalerful...kan ke hidup ni penuh dengan kaler....=p


ok ok...back to da story yang sebenar....buku tu...tajuk dia memang best...gem...pak okeh....tapi b.0.s.a.N.....argh......rasa cam menyesal pun ada...tapi still tajuk dia menarik...aku nak sangat tahu how......so dengan penuh sebalnya baca...tapi nothing....sebab baca tanpa rasa...tadek soul kata orang...so...aku baca balik.....amik mood dulu....ikhlaskan hati.....dan...enjoy.......finally....aku dapat soul tu....dan conclusionnya....buku tu memang best la.....walaupun sebenarnya aku tak abis baca lagi....hehe


kenapa best ? sebab aku sangat enjoy baca buku tu dan cuba fahami betul-betul apa yang penulis cuba sampaikan...paling penting aku nak try apa yang dah di suggestkan dalam buku tu......


oklah nak stop kat sini dulu....

kekadang kita rasa something tu teramatlah bosan sebab kita belum bersedia sepenunhnya untuk enjoy dengan something tu.....so....set ur mind first....=D

3 comments:

rel='nofollow'>Bell said...

enjoy!! ^_^

rel='nofollow'>ZianaRazali said...

asalkan ada minat..:)

rel='nofollow'>ctk said...

hihi..lau buat keje tergopoh gapah, memang xrse nikmatnya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....