Sunday, November 13, 2011

tanpa sedar.....

kekadang tanpa sedar kita buat lawak kan...tadek niat pun....tak sengaja...atau....????




customer : dik, nak sandwich satu....
cashier : sandiwch apa kak ?
customer : sandwich tuna ayam. 
cashier : ???? 


--- maybe, customer tu nak sandwich tuna dan sandwich ayam kot.....=p




customer : hot coffee satu, dik.
cashier : hot coffee panas ke sejuk kak ?
customer : panas....


----oh apakah.....cashier tu tengah berangan kot....boleh plak dia tanya cam tuh kan...dan orang tu adalah aku...hehe...=p

8 comments:

rel='nofollow'>Alip Apai said...

ahak. memang lucu!

:)

rel='nofollow'>ShErA said...

hahaha... masa baca entri ni terfikir gak hot coffee tu bukan dh panas ke... hehe... ketawa seketika sblm tido...

rel='nofollow'>yen(toka ziizokukuto) said...

kak,,hot milo satu ye,,hehehe

rel='nofollow'>Dylla Abas said...

peristiwa ke-2 pernah berlaku dalam hidup saya.rasa macam apa je..tapi,bila ingat balik memang gelak sorang-sorang jelah :)

rel='nofollow'>zalin onceitalk said...

cahier tu berangan tu..haha..

rel='nofollow'>dhiera said...

erk, penat sgt la ni bekerja~

rel='nofollow'>Cik Lia Lomi said...

sedang bermimpi ya??..hehehehehe

rel='nofollow'>Saiazuan said...

hahahahahahahah xD lawak tanpa sedar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....