Monday, December 19, 2011

anon oh anon

Oh anon...kenapa engkau wujud di muka bumi ini....
kekadang mesti kita rasa sakit hati kan ...
dengan kewujudan anon ni....
ye lah, nak komen, tapi tak gtaw sape....
pastu kalau komen bagus-bagus tak pe gak...
tapi komen....pergh....menusuk kalbu beb....
renyuk hati...remuk rendam.....pecah berderai....
hamoi, kita kemain jaga hati kita...
ada plak....orang yang tak dikenali mengguris hati ini...
sakit dow....






sebenarnya kan.....kita kena say thanks a lot kat mr/ms anon ni...
ye la...sudi gak depa kritik kita, komen kita itu ini begitu begini ...
walaupun kita tak tahu sape dia....
at least ada orang amik berat pasal kita...erk (ayat sedapkan ati)


kalau lah betul apa yang mr / ms anon kata pasai kita...
why not we change our self kan...
kalau tak betul.....at least, apa yang berlaku, 
mengajar kita menjadi lebih tabah, cool, sabar....




teringat lak satu kata-kata yang lebih kurang cenggini bunyinya...


kalau nak tahu pasal diri kita...
pasal perangai kita....
jangan tanya kawan baik...tapi tanyalah musuh kita..
so kita akan tahu tentang diri kita...




oklah nak stop dulu....
kekadang kita lebih amik peduli kalo anon yang komen pasal kita....hehe

11 comments:

azam said...

belasah je dik non ni...hehehe

cik mun said...

hehehehe..tkot nak bgtau sape diri sbnar kot..

aReLaN said...

pnuh gk la komen cik anon kt blog tp sme kna msuk spam.hehehe...tp yg mne elok n leh wat iktibar,kte amek la kn.

CIK MAY said...

x penah jmp anon lagi kat my blog...

biela bell said...

wah..rumah baru la...
erm.stakat nie tak penah kena kcu lagi dgn anon..hehehe...
tapi kdg2 kita nak ckp dengan musuh pun xnak, apatah lagi nak soh dia komen psl kita..haha

bukan retis said...

anon ni kdg2 jenis tak berani nk cakap dpan2..tu brlindung disebalik nama anon tu..pd case yg suka ngutuk tula..hmm

ILA HonEyBuNNy said...

jom kita lawan anon...hehe....

macam2 ragam n jenis ada anon neh tau...

mynameismy said...

wat tatao je ngan anon tuh.. hehe

NiaLidia. said...

kalau cenggitu kita nak jadi anonn jugak lahhh
hahahaah

Cik Lia Lomi said...

betul tu tanya musuh kita.. tapi jangan cari mush..ngehh.

P/S : Wah template baru!!..yang ni lagi cunlah nini..

Dylla Abas said...

hmm..betul tu..tny je kt musuh kita..walaupun jawapan yg pasti akan menyaktikan hati..cuba positifkan diri :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....