Saturday, December 10, 2011

apa guna muka lawa perangai huduh.......

tengok traffic tetiba tinggi lak kan....
ni sume sebab review dari ujang...
me kaceh la na....sebab sudi review blog aku nih...=D




sebelum ni aku pernah ter pk pasai layout...
sebab aku tak reti campur aku rajin kan...
so aku juz ignore je benda alah tu sume...
then aku rasa cam....isi je penting....
yang lain-lain tu tak lawa pon tak pe...
hahahaha




tapi bila ujang tegur n dia cakap kalu nak blog best, layout pun kena best gak....
wat aku ter pk la balik kan...
betul gak kan.....
sama la cam kita nak g makan kat kfc dari makan ayam goreng pasar malam je kan...
ayam best, pelayan cun, restoran nice gile....
kiranya blog yang isi best, tapi layout kureng tuh 
ibarat cam ayam pasar malam.....
walaupun sodap, tapi suasana dan penjual dia biasa-biasa je...
oh oh...sorry kalu ada yang terasa...hehe....


so lepas ni, kena tukar layout la...
tapi bukan sekarang kot...
sebab bz lagi da...huhu




oklah nak stop kat sini dulu.....
ada orang kata biar tak lawa asal sopan dan berbudi bahasa
tapi y not....ber lawa dan bersopan dan berbudi bahasa....ada bonus gitu kan


sama la cam blog.....isi best, rupa best...nak baca pun best...=D

4 comments:

TeTerBanG said...

hahha...kak nini. that's right. kalu someone tue lawa, baik, pndai plak tue mmg bonus laa.. jeles kot kalu ada org yg ada suma tue. pakej lngkap owg kta kan? haha..

MeeRole said...

Payahnye nk cri pmpuan lawa + baik+beriman..kalau jmpe trus msuk mnang..wahaha..Datang dri segmen ujang..

Cik Lia Lomi said...

hehehe. betul!, setuju semua kat atas tu.

aReLaN said...

mmg malas gler bab tukar2 layout pe sme ni.adoi la....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....