Monday, December 12, 2011

autumn in my heart......hero dia lawa la...=p

autumn in my heart.....
ye aku tau cite ni da lama....
masa aku form 2 dulu...
bebudak kelas aku selalu story pasal cite ni...
argh menyampah.....
haha....
tapi tetiba aku rasa nak nengok plak kan...
pastu cam aku bengang je ngan cite ni kan...
sebab....
cite ni sedih gile n wat aku nangis...
argh.....
benci!!!!
nangis sebab nengok movie....
puhlisssss la.....


aku baru tengok sampai part 3...
n aku tanya adik aku, story lepas tu camana...
dia cakap cite tu memang sedih la...


so for da conclusion, aku terus stop nengok cite tu...
sebab aku memang tak suka cite tacing-tacing....




okla nak stop kat sini....
kita boleh nangis masa tengok tv....tapi masa berdoa...jarang sampai kita menangis.....

7 comments:

MeeRole said...

kita boleh nangis masa tengok tv....tapi masa berdoa...jarang sampai kita menangis..... <---suke sngat ayat ni..

محمد رازيق said...

betul.. setuju.. masa doa jrg nangis.. salam kenal,, free2 jmput dtg blog.

aReLaN said...

cter ni smpi ke ending pn sedih je.hahaha

cik Lia Lomi said...

cerita ni best tapi tak suka sangat sebab banyak part sangat yang nangis-nangis ni.. betul masa berdoa jarang menangis..

Fatin Nadia said...

at last dua2 hero and heroin dia mati.. unpredictable betul.. ending pun sedey je..

~~hero dia hennsemm..!!^^

cik ika said...

huu.citer ni buat ika mnangis la..tp yg mse dowg budak2 je..da besaq ta de pun..uhuuhu..

Zaza Fakharuldin said...

geh, ingtkan ckp psal musim autumn. ye la autumn kn bru lepas,. skg ni winter !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....