Monday, December 5, 2011

Contest Kreatif Menulis Bersama HOB

terima satu jemputan dari seorang blogger untuk join contest menulis.....alamak ai da lama tak menulis ni....godek-godek emel, kot kot ada simpan cerpen-cerpen yang lama....tapi tadek...nak tulis baru....mood lom sampai...haha...aku ni kalau nak menulis kena ada soul...kalau tadek, jangan harap la aku leh siapkan.....aku pernah buat cerpen sampai amik masa satu sem....aku tatau la, kalau aku wat novel leh makan lama mana masanya kan...haha....

godek godek blog jumpa lak cerpen lama...da pernah publish....aku rasa cam nak pertaruhkan cerpen tu je untuk contest ni...hope aisyah sudi terima....=D


kalau sesape nak join.....leh la click banner tu....jom la join ramai-ramai...support kawan-kawan...=D

aku nak tagged 


2 orang penulis ni lagi terer dari aku.....dorang nye blog sempoi n paling penting besttttt =)

oh yer, ni cerpen yang aku pertaruhkan...
hope, aisyah tak kisah kalau aku guna page lain untuk cerpen....
hehe


ok....kalau tak menang pun tak kisah....tapi, kalau ada orang sudi komen aku nye cerpen best gak...mana lah taw satu ari nanti aku leh jadi novelis plak kan =p

3 comments:

rel='nofollow'>Cik Lia Lomi said...

wah, Lia nak join jugalah...

rel='nofollow'>ed sassin said...

AE da Join . Jemput Bca ye .
http://ainaanispunyastory.blogspot.com

rel='nofollow'>Rafieq Roslan said...

boleh tahan... mungkin lebih syok kalau ditamabah lagi unsur kecindan.. ^_^

Ok la.. nih post Fieq pula.. http://apit555.blogspot.com/2012/01/contest-kreatif-menulis-bersama-hob.html

baca laa.. mungkin boleh memberi anda ilmu lain.. tegur laa saya komen laa.. saya memang memerlukan teguran membangun ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....