Tuesday, January 10, 2012

aku dan abang jpj yang hensem...erkkkk =p

besday aku dah tak lama...
aish dari hari tu tak lama tak lama...
tapi tak juga bagitau bila...
kalau gtaw bukan dapat hadiah pun kan...=p
hehe


ok gedik, nak pergi beli hadiah....
kan aritu dah cakap, besday sendiri ni kalau boleh nak hadiahkan parents dengan hadiah...
so keluar dengan adik...
duit tak bawak...haha
nasib baik adik bawak duit...
belikan abah t, dan belikan umi handbag...
tak de la mahal, tapi boleh la...=D


keluar malam, dengan kereta...
lepas tu p amik duit kat RHB ganti duit adik..
karang kalau tak bayar...
bila la nak bayar...
kan berhutang tu seronok...
datz y la kena bayar cepat-cepat...
lepas tu adik aku cakap cam nih...
ko cakap nak belanja aku makan, jomlah...
bila masa ntah aku cakap cam tu...
aku pun tak ingat...
bila aku tanya balik dia sengih-sengih...
tataw la kalo adik aku saje je nak kenakan aku...
hampeh je...
tapi last last pergi makan la jugak...




lepas da amik duit tu....
masuk kete balik menuju ke tempat makan...
baru nak decide dalam kereta, tataw nak p makan kat mana...
lepas tu nampak enche jpj...
gelabah kau...
sebab aku tak pakai tali pinggang...
cepat je aku tarik tali pinggang tuh...
cuak...
lepas tu, tetiba je enche jpj tu suruh aku benti...
alamak ai...
dah nape plak ni kan ?
dia nampak ke aku tak pakai tali pinggang...
pastu dia p depan kereta...
pastu dia tunjuk lampu depan...
okey...aku lupa nak buka lampu...
hehehehe.....




oklah nak stop kat sini....
memang kalo orang buat salah dia cepat gelabah...padahal tadek mende pon....=p 

3 comments:

rel='nofollow'>Cikpuan rara said...

hahahaha rara pon selalu lupa bukak lampu.hhehehe

rel='nofollow'>biela bell said...

betul tu..mmg perasaan semulajadi kot..kalau tbe2 jmpe jpj ke polis buat roadblock..mesti rasa mcm cuak.padahal xde mende pun..hehe

Anonymous said...

http://sitirohanihashim.blogspot.com/2010/11/new-york-skin-solution.html


baca pengalaman this person for ur referen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....