Monday, January 9, 2012

free treatment at New York Skin Solutions

pernah dengar NEW YORK SKIN SOLUTION....?

baru-baru ni dok chatting dengan adik aku kat facebook...
tetiba je dia story dia dapat buat free treatment kat sini....
amboi, jeles aku....
dia masuk pertandingan mende ntah, dapat free treatment tu...
dekat akhbar katanya....
sebab aku dah jeles kan, 
so aku pun search la website dia ni...
http://newyorkmy.com/malaysia/e-INDEX.html

 ada plak yang free trial tu kan...
aku isi la....
sekali ari ni ada plak depa call...
cakap aku pun dapat free treatment ni...
yuhuuu....seronok je, tak sabar nak gtau adik aku...
ahahaha....
tapi tapi tapi...
kat terengganu tak de la mende alah ni...
ada kat kuantan je...
tu je yang terdekat...
offer ni plak valid sampai 21 jan ni aje...
kalo aku nak, aku kena contact dia balik...
booking tarikh...
aish tataw la nak pergi ke idak...
hehe..
sebab aku main-main aje...


oh sesape yang pernah buat treatment dia...
atau yang pernah guna product dia...
hows ? okey tak ????
share sikit...=D

8 comments:

rel='nofollow'>Iffah Afeefah said...

cm mhl je

dlu terase nk wt gak wakaka

rel='nofollow'>Teenager Housemaid said...

pernah juga nak try..
tapi sebab mahal sgt..tak jadi..
sebab nnt die persuade kite beli produk die..

rel='nofollow'>Woofer Storm said...

laki boleh try ta?bukan tambah cantik,jadi buruk pula..hehehee

rel='nofollow'>ada sya said...

bestnya~~ tapi selidik elok2 ye.. sbb bukan smua baik hati nak kasi free..mula2 mmg free..lama2 dia pujuk kita beli product dia..

rel='nofollow'>dhiera said...

ada mbe yang pernah try. teruk kulit dia. merah-merah. since dah try sekali mungkin kena habis kan kot~ baru nampak kesan. tapi membe tu kulit dia macam terbakar~

rel='nofollow'>biela bell said...

wah..best tu..meh..pass kat bell je la offer tu..hehe

dulu pndg NYSC nie sebelah mata je sbb tak mampu..Mahal wooo..haha

rel='nofollow'>si tuan putri kiUt said...

saya nasihat kan JANGAN pergi.... kalau nak pergi jugak yg free trial tu... jgn bawa duit byk2...jgn bw kad atm/kad kredit...PLEASE3... dorg akan pujuk rayu suruh ambil produk dorang/wat treatment... percayalah..

Anonymous said...

http://sitirohanihashim.blogspot.com/2010/11/new-york-skin-solution.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Labels

tentang saya =D

My photo
menulis apa sahaja yang saya suka...sekadar berkongsi apa yang saya rasa....